Uncategorized

‘TROPICAL LINE’

Måndag morgon! Ny vecka och nya utmaningar. Det blir rivstart för min del med massor av spännande uppdrag så jag får helt enkelt ta och vila nästa söndag igen haha. Det ska bli skit kul och jag är as peppad för allt som komma skall! Ni får hålla utkik på bloggen för att se vad jag styr med hela veckan:) 

Dagens makeup lyser iaf upp en annars ganska grå start på mars! Jag älskar lime färger och har alltid gjort. Jag kan liksom inte sluta använda det. Beställde dock lite ny makeup igår som kommer inom kort. Då jäklar ska ni få se på nya färgkombinationer. Ser fram emot det! Ha en fin dag sötisar!


 

Monday morning! New week and new challenges on its way. It will be a kick-start for me this week with lots of exciting projects so I will simply have to rest next Sunday again haha. It will be fun though! You must keep an eye on the blog;)

Today’s makeup is lighting up an otherwise pretty gray start on the month March! I love lime colors and have always done that. I will never stop using it. However, I ordered some new makeup yesterday that will come soon. Then you will see a lot of new color combinations. Looking forward to it! Have a nice day cuties!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Miracle  Cushion 02  Beige Rose Lancôme

Teint miracle Concealer No 01  Lancôme

Girl from Ipanema Colorscience
After Glow Pürminerals
Blush Rose sable Lancôme
Contour Kit Anastasia Beverly Hills  

Ögon / Eyes
Eye primer Clear, Eye pencil Snowflake & Tropical Make Up Store
Chrome Eye shadow Keylime Nyx
After Glow Pürminerals
Maya Mia Palette colors Vanilla & Aqua Anastasia Beverly Hills  
Eye Candy Palette colors Cheer & Cookie Viva La Diva

The One Eyeliner Stylo Oriflame

Fransar / Eye lashes
Beroe Pro Lashes Sweed lashes
Mascara Black Apolosophy

Bryn / Eye Brows

Perfect Eye brow pen Taupe & Duo shadow Dark Brown  Anastasia Beverly Hills  

Läppar / Lips
Lip gloss Petu Emite

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU