Före & EfterJobb & bakom kulisserna

MATRIX – MALMÖ PART 1

Söndag äntligen! Som jag längtat efter en ledig dag..måste rodda lite hemma. Minst sagt ta tag i mitt sminkrum som ser ut som ett rent kaos! Haha

Igår var jag en sväng i Malmö för att jobba med Matrix. Alltid lika roligt att göra före och efter bilder. Det är tyvärr inte alltid man får bild på slutresultaten när det kommer till håren dock utan vi hinner bara fota så fort sminket är klart sen är det dags för nästa modell.

 Igår gjorde jag och min kollega Linda runt 25 härliga modeller som var redo för en ren makeover! Vissa hade klippt av 15 cm av sina hår, andra ändrade färg och fick en helt annan karaktär. Otroligt modiga måste jag säga!

Detta tar mig tillbaka till den där gången i högstadiet då jag ställde upp på en hår-makeover. Jag hade blont hår ner till axlarna, gick i 9:an och hela min garderob var fylld med rosa kläder. Den trendiga frisören som kom ner från Sthlm klippte en page på mig efter hakan och sedan färgade hen mig morots-orange! Jag grät i en vecka! Tack och lov växte håret ut och med tiden ute i solen blektes den orangea färgen bort haha! Så kan de gå också!

Ha en skön söndag hörni! Puss


Hi lovlies! Today it’s Sunday and I can´t wait until I get my rest:) I´m going to clean almost the whole day! Yesterday I spent my day down in Malmö, south of Sweden! I worked for the hair brand Matrix and will here share some pictures from the event… If you want to read more and hear about my horrible experience when I was 15 you should translate the text above. Press the button to the right on my page! XO

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU