Jobb & bakom kulisserna

MATRIX – STOCKHOLM

Medan jag just nu sitter på ett flyg på väg till Argentina så bjussar jag på ett för inställt blogginlägg från i lördags 🙂 Det var då dags att jobba med hårmärket Matrix igen fast i Sthlm denna gång. Då vi får vara ganska fria när det kommer till val av makeup inför visningen (med några riktlinjer såklart) så är det extra kul att få visa upp resultaten:)

Här får ni en glimt av två utav mina modeller som jag gjorde. Den här gången var det dock så jäkla dålig belysning i lokalen så makeuperna blev något gula på fotot. Äsch, tror ni får lite inspiration ändå! Jag hoppas i vilket fall att ni får en bra torsdag. Jag själv kommer nog att tampas med en djävulsks jetlag! Puss på er!


While I’m right now sitting in an airplane on the way to Argentina I will treat you with a blog post from last Saturday’s work 🙂 It was time to do a Matrix show again but this time in Stockholm. When we do the makeup’s for the show we are actually allowed to go pretty wild (with some guidelines of course) so it’s extra fun to show off the results 🙂

Here you get a glimpse of two of my models as I did. This time, however, it was so damn poor lighting in the room so the makeup became too yellow on the photo’s. Oh, what the heck..I’ll hope you’ll get some inspiration anyway!

Wish you all a very good Thursday. I will probably struggle with a magical jet lag the whole day..puh! Hugs to you!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU