Uncategorized

SWEDISH BEAUTY & COSMETICS AWARDS 2015

SWEDISH BEAUTY & COSMETICS AWARDS
Vilken kväll! Detta var första året jag fick äran att vara gäst och gisses om jag blev imponerad. Så bra uppstyrt och gästerna hade verkligen gått all in i klädseln då det var 20-tals tema under kvällen! Även jag själv som ni kanske ser haha. På scen stod värdarna Peter Siepen och Sofia Eriksson och presenterade årets vinnare samtidigt som vi smaskade i oss en tre rätters från restaurang K-märkt. Mumma!

Produkterna som vann

Under kvällen var det så klart fokus på produkter ur olika kategorier som blivit nominerade till “Årets bästa…” Jag har så många produkter jag vill testa nu! Däremot vann ett par produkter som jag tipsat om i bloggen redan, så kul. Bland annat en utav mina favorit parfymer från Nuxe!  Vill du se vilka produkter som kröntes till årets bästa? Gå in på beautyawards.nu där vinnarna har publicerats idag!

Min Makeup & Hårstyling
20-tals tema innebär håliga rådjursögon och en petite plutig mun. Jag gick så klart all in. Jag menar det är ju inte så ofta man får dressa upp till gala! Blir så fint när man har hela outfiten kittad, desto mindre fint när man ska åka hem runt midnatt dock haha. Då ser man väääldigt trashig ut kan jag lova:)

Mitt hår hjälpte min kära kollega mig med, Charles Fatale Ahlring. Så glad att han hade tid! Tusen tack för din kreativitet, Charles!

Min Outfit
Jag döööör! Jag fick bära en utav de vackra klänningarna jag någonsin burit, couture från Make Up Store! Märket designar nämligen upp massor utav vackra couture klänningar varje år till deras pampiga visningar. Den här vackra skapelsen hade aldrig använts innan så jag fick äran att vara den första! Ryggen var magisk! Tog mig 30 minuter att få av mig den då jag var ensam hemma igår. Killen har aldrig varit så saknad;)

Nu längtar jag till nästa år. Undrar vad nästa års tema blir? Trevlig kväll på er älsklingar!

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU