Uncategorized

I FOUND GOLD – SHIMMER PALETTE ROSE

Vem skulle inte kunna motstå den här guldklimpen?

Haha, ni skulle sett alla turister som undrade va tusan jag höll på med när jag kröp på alla fyra för att ta de här bilderna. Kom lyckligtvis ihåg att jag hade den nya Shimmer Paletten (Rose) från No 7 i väskan då jag fick se regnbågen och den helt magiska bakgrunden. Klart det ska finnas guld i slutet av varje regnbåge!

Shimret är toksnyggt och finns i två olika färger, Rose och Bronze!  Rose, som jag har testat innehåller 4 olika färger som alla kompletterar varandra när de används ihop! Det blir så fint på kindbenen och jag har använt den hela semestern. Super fin lyster verkligen! Åh, älska våren!

Produkten hittar du på alla Apotek hjärtat butiker i Sverige för 159 Riksdaler!

Ps. Jag är tok kär i min nya Leica kamera!! Vi har precis blivit vänner och lär oss mer och mer för varje dag om hur vi ska fungerar ihop!:)

 


Who wouldn’t be able to resist some gold in the end of the rainbow?

Haha, you should have seen all the tourists who wondered what the h*** I was doing when I crawled on all fours trying to take these pictures. Fortunately, I remembered that I had this new product, Shimmer Palette (Rose) from No 7, in my bag.
When I saw the rainbow and the whole magical background I couldn’t resist to take a picture with the product next to it! Clearly there must be gold at the end of every rainbow, right? 😉

This new shimmer is insanely beautiful and is available in two different colors, Rose and Bronze! Rose, which I’ve tested contains 4 different colors that all complement each other when used together! It looks stunning on top of the cheekbones and I have used it  during my whole vacation. This shine is amazing! Oh, I love spring news!

The product can be found at Boots & in Sweden you’ll get it at Apotek Hjärtat for 159 SEK. 

Ps. I am so in love with my new Leica camera !! We have just become friends and we’re learning more and more every day about how we work together! 🙂

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU