INLÄGGET ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE

Nu har årets vinnare korats i Swedish beauty awards och som en av jurymedlemmarna är jag så stolt över att äntligen få börja prata om vinnarna. Vi har testat SÅ många fantastiska produkter i vår grupp men några av dem har haft det där lilla extra …

Här har du min jurygruppen Kosmetik 2, så många kompetenta kollegor med så många års erfarenhet i branschen! Så stolt över att vara en av dem. Tillsammans tog vi fram vinnare i 10 olika kategorier och nedan hittar du 5 av de vinnare som imponerade mest på mig och som alla har fått stanna kvar i mitt badrum.

Elemis Mayfair No.9 – Bild lånad från Swedishbeautyawards.se

Årets Hygienprodukt

Vinnare: Elemis, Mayfair No.9

En ståtlig vinnare av högsta klass som imponerar i allt från sin välfungerande pump, sin eleganta design till sitt fluffigt löddriga innehåll som gör varje användning till en lyxig upplevelse.

Juryns motivering

Varför jag gillar den?
Har du aldrig testat Elemis förut så kan jag informera dig om att det ursprungligen är ett Brittiskt Spamärke som gång efter gång lanserar fantastiska produkter i sitt sortiment. Dofter och innehåll levererar alltid och denna gång har de tagit fram en hand- och duschrengöring som inte bara osar lyx genom sin snygga förpackning utan som också ger en utklassande känsla vid användning.

Pris | Mayfair No.9 Hand & Body Wash kostar 359 kr och hittas här på Lyko (reklamlänk)

La Roche-Posay, Cicaplast Baume B5+ – Bild lånad från Swedishbeautyawards.se

Årets ansiktshudvård under 200 kr

Vinnare: La Roche-Posay, Cicaplast Baume B5+

Trendig och multifunktionell produkt som passar både bebis och mormor. En liten men tuff vän som lindrar, skyddar och gör både huden och juryn glad.

Juryns motivering

Varför du måste testa den?
För mig som har rosacea utslag lite då och då så har den här krämen varit en helt magisk produkt från dag ett. Här har vi verkligen en produkt som håller det den lovar och lite till. Den funkar verkligen och dämpar reaktioner direkt! Krämen är alltså en lugnande, återuppbyggande och skyddande balm som är särskilt bra på torra och irriterade områden. Passar både vuxna, barn och spädbarn! Älskar den.

Pris | La Roche-Posay, Cicaplast Baume B5+ kostar 199 kr och hittas här på Lyko (reklamlänk)

Lernberger Stafsing Sun Defence Face Cream – Bild lånad från Swedishbeautyawards.se

Årets SOLPRODUKT

Vinnare: Lernberger Stafsing, Sun Defence Face Cream

En riktig snygging i solskyddsgarderoben som gör det till ett rent nöje att smörja sig med det välgörande, krämiga innehållet igen, igen och igen.  

Juryns motivering

Varför du måste testa den?
Har har du ett fuktgivande och vårdande UV skydd med SPF 50 (UVA och UVB) som verkligen stack ut bland allt vi testade. Den ger huden en såååån fin naturlig fräsch lyster och den var så behaglig och lätt att applicera. Den absorberades snabbt, lämnade huden djupt återfuktad och dessutom doftade den gott. Efter att jag testat igenom alla mina solkrämer inför sba 23 gav jag min mamma som skulle utomlands 10 stycken krämer att testa lite extra på plats i värmen. Av alla hon testade var det denna som hon inte ville ge tillbaka när hon kom hem. DET är bra betyg det! 🙂

Pris | Lernberger Stafsing, Sun Defence Face Cream kostar 475 kr och hittas här på Lyko (reklamlänk)

Banilo co, Clean it zero – Bild lånad från Swedishbeautyawards.se

Årets Rengöringsprodukt

Vinnare: Banila co, Clean it Zero Cleansing Balm Original 

Äntligen i Sverige, rengöringen vars snällt smältande formula löser upp allt från vattenfast smink till solskydd. Det enda som lämnas kvar är känslan av lyx och välbehag.

Juryns motivering

Varför du måste testa den?
Jag har aldrig haft en förkärlek till balm-rengöringar på burk. Jag har testat många men ingen som riktigt tagit mig med storm. Tills jag testade det här rengöringsbalmet från Banila Co! Wow, det här var kärlek vid första användningen! Konsistensen! Den här produkten skiljer sig åt från vad jag tidigare testat. Den är otroligt len mot huden, doftar gott, är sjukt effektiv och den ligger otroligt bra i pris i förhållande till andra balm på marknaden. En solklar vinnare och det ÄR ett måste att testa den!

Pris | Banila co, Clean it Zero Cleansing Balm Original kostar 249 kr och hittas här på Lyko (reklamlänk)

Stila, – Bild lånad från Swedishbeautyawards.se

Årets ÖGONMAKEUP

Vinnare: Stila, Glitter and Glow Liquid Eye Shadow

En lättarbetad dyrgrip som förvandlar dig från vardag till fest med en lätt svepning. Juryn applåderar för inbäddat glitter som sitter, sitter och sitter.ch gör både huden och juryn glad.

Juryns motivering

Varför du måste testa den?
Om du gillar glitter och glamour så ska du testa den här gnistrande krämögonskuggan! Den har en unik formula som är vatteninfunderad vilket gör den sjukt lätt och krämig i formulan. Den torkar snabbt på huden, fäller inte under dagen och kan förvandla vilken vardagssminkning som helst till en uber lyxig look på ett par sekunder. Den har dessutom den perfekta blandningen av glitter och pärlemor vilket gör den bärbar för alla. Mumsig produkt helt enkelt som fick en plats i min sminkväska direkt!

Pris | Stila, Glitter and Glow Liquid Eye Shadow kostar 353 kr och hittas här på Lyko (reklamlänk)

Blev du sugen på att testa någon av dem? /Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar