Tagg

Colorscience

Browsing
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO & KLINIKE
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO & KLINIKE

Mars har bjudit på många nyheter men jag har valt att highlighta 3 produkter som används lite extra. I denna månads favoriter har jag plockat fram en gammal goding som ger färg i vårsolen, en ny vapendragare till fransarna och en imponerande kräm som jag missbrukat både på mig själv och lilla Frans! 

1. Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield Bronze SPF 50 | 2. High Impact Zero Gravity Mascara Black | 3. Lipikar Baume AP+M Carton

Vad innebär Månadens Favoriter? Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya skönhetsprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig genomgång och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.


1# Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield Bronze SPF 50 | Colorscience

Först ut har vi en väldigt smart produkt som följt med mig under ett par år. Den är mångsidig och vissa perioder (som nu) använder jag den väldigt intensivt. Sunforgettable Total Protection Face Shield Bronze som den heter är en flytande bronzer med solskyddsfaktor 50. En genialisk produkt att ha med sig från våren rakt in i sommaren.

Hur fungerar den här flytande bronzern?
Kort och gott är detta en 100%:ig mineralprodukt som har en vacker bronsfärg som används för att fuska fram en naturlig solkysst hud i ansiktet året runt. Krämen innehåller dessutom Spf 50 så den är fritt fram att använda i solen eftersom den skyddar mot både UVA/UVB samt har ett kraftfullt skydd mot föroreningar, blått ljus och infraröd strålning.

Användning:
Jag upplever att den här bronzern blir så otroligt snygg på när den blandas ut med en lite tunnare bas. Jag brukar tex ta 1-2 droppar av den och blanda med min bb-kräm. Då blir basen något mer solkysst utan att den ser för mörk ut. Som sagt, kan antingen blandas med din bas/foundation eller användas ensam.

Pris | Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield Bronze SPF 50  hittar du för 550 kr/55 ml på >>Klinike.se<<

2# High Impact Zero Gravity Mascara Black | Clinique

Sen har vi en av vårens alla nyheter på mascara fronten, High Impact Zero Gravity Mascara, en mascara som fick mig att hajja till vid första provtillfället. Mascarans usp är den viktlösa gelformulan med flexibla polymerer som gör att fransarna känns fjäderlätta vilket hjälper till att hålla fransarna uppe hela dagen.

Vad är det som är extra bra med just den här mascaran?
Den böjda borsten tillsammans med den nya formulan lyfter verkligen fransarna och den sitter och framhäver mina något glesa och trötta fransar som ingen annan mascara just nu. Kvalitén är som alltid topp på Cliniques mascaror men det som gör den här bättre en någon av dom tidigare är att den tål regn, svett, fukt och tårar men kan ändå enkelt sköljas bort med varmt vatten tack vare Cliniques nya polytermiska teknik.

Hur upplevs den när den tvättas bort?
Himmel! Jag älskar den här typen av mascaror som bara släpper efter att man sköljt fransarna med lite varmare vatten. Man rekommenderar alltså inte att ta bort den här mascaran med en makeupborttagning utan bara varmt vatten. Antingen tar du och använder fingertopparna och sköljer varmvatten på fransarna ett par ggr tills mascaran glider av i små korvar eller så blöter du en bomullsrondell med varmt vatten och pressar på ögat några sekunder och torka sedan bort. Älskar!

Pris | Clinique High Impact Zero Gravity Mascara Black hittar du för 295 kr på >>Lyko<<

3# Lipikar Baume AP+M Carton | La Roche-Posay

Här har ni en produkt som precis blivit nominerad i kategorin Årets kroppsvård över 200 krSwedish beauty awards där jag har äran att sitta i juryn. Produkten heter Lipikar Baume AP+M och är verkligen en av dom bästa produkterna som jag tar med mig efter att ha testat hundratals produkter i tävlingen och det ska bli så spännande att se om den tar hem segern eller inte i årets tävling. 😉

Vad är det för kräm?
Detta är en lugnande och stärkande kräm som är framtagen för känslig och irriterad hud. Även bra för dig med hud som har tendens till att få atopi. Den dämpar kliande och extrem torrhet och är effektiv som bara den! Den har innehåller ingen parfym men doftar ljuvligt med en efterton av svag persika (tycker jag).

Varför är detta en favorit?
Under min tid som gravid och första tiden efter fick jag stora osynliga utslag på bla ryggen som svidit och kliat. Har inte en aning om vad de kom ifrån men det var en svagt brännande känsla som blev ännu värre efter att jag började amma. Eftersom jag hade en hel del passande kroppskrämer i testskåpet hemma fick jag möjligheten att verkligen testa ut vad som funkade och inte funkade på mina utslag. Lipikar Baume AP+M Carton hade en sådan fantastisk konsistens och var så sjukt effektiv och skön på mina problemområden så den blev snabbt en megafavorit här hemma. Dessutom passar den till spädbarn så jag har använt den på Frans ögonbryn som varit extremt torra och flagiga. Dessutom får den ett extra plus för den genomtänkta förpackningen som är gjord av kartong och återvunnen plast.

Ett måste att ha hemma i skåpet och den får dom allra varmaste rekommendationerna av mig!

Pris | Lipikar Light Balm AP+M  hittar du för 260 kr/200 ml på  >>Lyko<<


Hoppas du hittar en favorit bland produkterna! Kram Lina

x

This photo I took last summer. The base is only made with mineral products from Colorscience!Ni som följt mig ett tag vet att jag är lite smått besatt i basprodukterna från Colorescience, som är ett mineralsmink märke! De lägger sig så tunt på huden, täcker, kakar inte och ger en super fin lyster! Jag älskar att jobba med dessa, framför allt de pressade pudrena! De är dessvärre något dyrare men resultatet blir därefter också. Dessa använder jag först och främst när jag gör mina bröllopsmakeuper.

Nu har jag även testat dera löspuder och jag blev minst lika nöjd! Produkterna finns att få tag i på utvalda salonger. Lite dålig koll på vilka dock:( (Finns några salonger utskrivna på länken nedan.)

Missade du min tidigare artikel om deras produkter? Den kan du läsa HÄR!

___________________________________________________________________________________________________

 

Those of you who followed me for a while know that I’m a little bit obsessed with these basic products above from Colorescience, a mineral makeup brand! They became so thin, really covers, dont crack and gives a super nice glow to your skin! I love working with them, especially the pressed mineralpowders! They are unfortunately somewhat more expensive but the result is amazing so it’s so worth it. These I use primarily when I make my wedding makeups.

Now I have also tried their loose powder and I was just as satisfied! The products are sold in selected salons & I think on their website as well if you live abroad (check if they do that or not). 

If you missed my previous article about their products? It can be read  HERE!