Lina TipsarUncategorized

TOP 3: FALSE EYELASHES

Varannan vecka listar jag mina Top 3 favoritprodukter inom vissa kategorier och ger en liten recension. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Hoppas att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3! Den här veckan berättar jag mer om mina 3 favoriter just nu när det kommer till lösögonfransar!


 

I’ve started to list my top 3 products in certain categories every other week.  I will describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! Hope you get to know both me and the products a little bit better by following my Top 3! This week I will tell you more about my top 3 eyelash brand  🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!

När det kommer till lösfransar vill man ju att resultatet ska vara naturligt men så glammigt som möjligt! Fransar kan ju göra makeupen så mycket mer effektfull, ögonen blir mer intensiva och de ger en kalas effekt i hela din styling.

Vill du ha ett par enklare fransar så gillar jag att köra på märken som Ardell eller Makeupstore men vill man ha fransar utöver det vanliga så får du mina bästa tips på riktigt bra fransar här nedanför!

Vill du sedan ha en bra guide för hur du sätter på lösfransarna ordentligt?  Läs mitt tidigare inlägg HÄR! 
 

Sweed Lashes
Pris: 119Kr

Efter ett par veckors användning måste jag säga att dessa fransar verkligen håller vad dom lovar! Super snygg design och bra kvalité gör att man bara vill ha fler och fler och fler!

Sweedlashes kommer i 12 olika fransmodeller som även delats upp i en klassisk svart kollektion, en mjukare brun och en mörkblond kollektion (vilket inte alls är så vanligt).

Fransarna har ett unikt utarbetat band av genomskinlig bomull som ger en bättre passform och gör ögonfransar lätt att använda för både nybörjare och proffs. De är handgjorda med högsta kvalitet och kan användas upp till 10 gånger. 

Min vän och kollega, Makeup Artisten Gabriella Elio, som står bakom märket har verkligen gjort ett grymt jobb! I morgon lanseras även Sweedlashes nya samarbete tillsammans med Dj tjejerna Rebecca & Fiona. Mer om det i morgon! 

Fransarna finns till försäljning på Åhléns City i Sthlm/Göteborg, online på kicks och på utvalda salonger!

House Of Lashes

Pris: 7– 12

Efter att ha trånat under en lång tid tog jag tag i att beställa lite fransar från House of lashes, ett märke som jag uppmärksammat via instagram och som är baserat i Californien! Bra kvalité till bra priser och otroligt “trendiga” just nu.

Kika Hashtaggen #Houseoflashes. Där kan man hitta massor med bra inspiration med otroligt fina makeuper med deras fransar. Nedan ser du deras filosofi och vad fransarna är gjorda av:

                              


Esqido Mink lashes
Pris: 34-42

Som ni kanske läst innan så hittade jag ett nytt fransmärke på nätet som heter ESQIDO (ESQIDO false eyelashes).  De säljer jätte fina Minkfransar som har super kvalité! Dessa kan man använda upp till 25 gånger om man sköter dom väl. Detta gör man genom att undvika mascara på dom samt genom att rensa bort limmet på dom efter varje gång. Syntet fransar håller som ni vet inte alls lika länge! Testat lite olika utav deras fransar och gillar dom skarpt. Lashmopolitan, som ni ser ovan ska jag testa nu till veckan!

TIPS! Kilade in på deras hemsida och blev lyrisk av deras “Eyelash guide” som hjälper dig att hitta rätt typ av fransar till din form som du har på dina ögon. Detta är ju kanon för den som inte riktigt vet vad man ska tänka på när det kommer till formen och längden.  Vill du testa att göra fransguiden? Då ska du klicka HÄR!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU