Resor

FEELS GOOD TO BE BACK, MIAMI

Det kan svänga rejällt när det kommer till vädret här. Det är smällar man får ta med ett tropiskt klimat.

I lördags kom vi tillbaka “hem” till underbara Miami! Inte hunnit skriva det tror jag:) Tog oss direkt till Miami Beach där vi la oss och stekte i solen. I Miami ska vi stanna till den 8:e…sen blir det småland en vecka. Sicken kontrast va? Haha! 

Nu väntar underbara dagar med sjukt god mat, shopping, träning och härligt sällskap i solen….men resgalna som vi är så tar vi bilen redan i morgon bitti för en dagstur till KEY WEST. En dröm att få åka dit och kan inte vänta tills jag får visa er bilder därifrån! Det ska tydligen vara som att åka till karibien. Puss på er tills dess!

/Last Saturday we came back “home” to the gorgeous Miami! Haven’t had the time to write it here, I think 🙂 We went straight to Miami Beach for getting us fried up in the sun. In Miami, we will stay until the 8th … then we will go back to my hometown in Småland for one week. Such a contrast huh? Haha!

Now, we have wonderful days ahead uf us with good food, shopping, work out and great company in the sun …. but as crazy as we are in travelling we will actually take the car already in the morning for a day trip to Key West. A dream to go there and can not wait until I can show you pictures from there! It will apparently be like going to the Caribbean. Hugs to you until then!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU