Läppar

LIQUID LIPSTICK TRUST ISSUES

Okej, det är mycket läpprodukter från Anastasia på bloggen nu men alltså jag älskar färgerna! Har använt dom jätte mycket på bröllop och de sitter ju som sten. Knappt så att jag har behövt använda läppenna till! Här är i alla fall färgen Trust Issues! To die for! Den kommer jag bära mycket i höst! Kram på er och ha en fantastisk tisdag.

/Okay, it’s a lot of posts about all the new liquid lipstick colors from Anastasia Beverly Hills on my blog right now, but I just love the colors! I’ve used them very much at weddings and they are so appriciated. I´ts hardly that I have to use a lip liner before it! It stays on so good! Here are the color, Trust Issues! To die for! I will definitelly use a lot of it during the fall!

Hugs to you and have a great Thuesday. XO

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU