INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, APOTEKET,

Det är dags att stänga dörren till Mars och presentera 3 underbara skönhetsprodukter som jag använt extra mycket i Mars. Denna gång bjussar jag på en budgetprodukt som trollar fram huden, en borste som jag inte kan leva utan och en läppstiftsfärg som är något extra …

Månadens Favoriter Mars 2023
1.  Enzympeeling (apoteket) | 2. Brush A23 (lyko) | 3. Thanks! ItS M.A.C (lyko)

Vad innebär Månadens Favoriter?
Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya skönhetsprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig genomgång och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.


Produkter använda i looken:

Inika Radiant Glow Veil (lyko)
Cle Warm Light (glowid)
Armani Luminous Silk Concealer 4,5 (lyko)
Trinny London Electra, Jensta, Starlight (trinnylondon.com)
Hyaluronic tinted hydra-powder 200 natural (lyko)
Eyeshadow base (lyko)
ögonskugga Mania Eyeshadow Quad Nude Mania (Kicks)
Epic Wear Liner Sticks All Time Olive (lyko)
Better Than Sex Mascara Chocolate (sephora)
Free-da Brow, Brow Mascara Medium Jason woo (lyko)
Depend Eyebrow pencil Medium brown (lyko)
Pillow talk original läppenna (cult)
Lipstick 02 Thanks, ItS M·A·C! (lyko)

Enzympeelingen från Apoliva är en av mina bästa budgetkap.

1# Enzympeeling | Apoliva 

Är det en enda produkt man ska investera in när det kommer till hudvården under den här årstiden så är det en peeling (okej en fuktkräm kan vara bra också). Varför? Jo, det är nu basen kan börja fnasa sig och det beror naturligtvis på att vi blir torrare och en hel del gammal död hud samlas på ytan av vår hud. Därför är ett av mina allra bästa knep att använda enzympeeling och här har jag en favorit som jag själv plockar fram år efter år! Apoliva har nämligen en fantastisk prisvärd produkt som jag alltid hyllat till skyarna.

Vad gör produkten?
Enzympeelingen från Apoliva är alltså en mild exfolierande krämpeeling med granatäppleextrakt och naturlig salicylsyra, som avlägsnar döda hudceller effektivt och skonsamt. Vårdande ämnen stärker och lugnar huden samt skyddar huden mot yttre faktorer. Oparfymerad.

Hur används den? 
(Använd 1-2 gånger i veckan)1. Krämen applicerad på fuktigt ansikte eller hals
2. Låt verka ca 1 min
3. Tvätta av den ordentligt med rikligt med vatten. 

Varför det är en svårslagen favorit?
Så enkel, så prisvärd, så effektiv! En av de bästa produkterna jag äger och den åker snabbt fram varje gång jag har fnasig hy under en torrperiod. Klockren vid en förkylning tex när näsan kan fnasa sig efter ett x antal snytningar. Jag älskar när man ser resultat direkt och det här är en sådan produkt. Ett riktigt bra tips är att använda den straxt innan sminkning eftersom huden blir som ny att sminka på. Love it!

Har du aldrig använt den här typen av produkt innan så rekommenderar jag dig varmt att testa den, från botten av hjärtat!

Pris | Enzympeelingen kostar 99 kr och hittas på >>apoteket<<

Bästa borsten för contouring, solpuder eller highlighter.
Bästa borsten för contouring, solpuder eller highlighter.

2# Brush A23 | Anastasia Beverly Hills

Om du fortfarande använder en stor puderborste när du applicerar ett solpuder så ska du få lära dig något nytt! Att gå ner i storlek när du lägger den typen av produkt kommer göra massor för dig! Den här borsten från Anastasia Beverly hills är min to go borste så fort jag ska lägga highlighter eller contouring för den ser till att produkten ligger där den ska och ingen annanstans! Borsten blir ganska så fluffig efter ett tag och är perfekt att jobba med i cirkulerande lätta rörelser över kindben, panna och dekolletage. Det blir så snyggt

Hur den kommer förfina din sminkning?
Resultatet av en lite mindre borste blir som sagt att din skuggning kommer ligga där den ska. Vill du tex markera dina kindben kommer skuggan ligga mer precis i din redan befintliga skugga istället för över ett stort område över hela kinden.

1. Svep penseln i ditt solpuder i cirkulerande rörelser, skaka av penseln mot locket så att löst puder släpper från toppen av borsten.
2. Börja långt bak på kindbenet och svep sedan penseln precis under benet (inte på) fram mot främre delen av kinden. Jobba i cirkulerande rörelser och svep hellre pudret uppåt lite över kindbenet snarare än neråt.
3. Kontrollera att du sveper pudret uppåt i slutet så att du inte ska stupa ansiktet. Formen liknar med andra ord en liten minibanan!

Pris | Du hittar på Brush A23 för 335 kr på >>Lyko.se<<

Thanks! Its m.a.c är en superfin färg till både vardags, fest och tex bröllop.

3# Thanks! ItS M.A.C | Mac Cosmetics

Som man blir glad när man trillar över en riktigt bra läppstiftsnyans! Den här gången kommer färgen från Mac Cosmetics och den har blivit tokhyllad i sociala medier, allra mest på Tiktok där den förekommer i så många videos. Nyansen heter Thanks! ItS M.A.C och det är den perfekta färgen om du letar efter en nude-ton som jämnar ut läppfärgen utan att göra den för blek. 

Så här beskriver jag nyansen
Om jag ska beskriva nyansen så skulle jag beskriva den som väldigt universal och neutral i sin underton. Den passar dom flesta och det är nog därför den blivit så otroligt omtyckt och hajpad. Alla kan relatera till den och du får ett par läppar som varken känns omålade eller övermålade. Den är perfekt i tonen och passar till en drös olika läppennor. Det gör nyansen väldigt flexibel, vilket innebär att du kan få fram så många olika looks och varianter på läppstiftet bara genom att byta läppenna under. 

Pris | Thanks! ItS M.A.C kostar 265 kr och finns bla på >>lyko.se<<

Vilken favorit blev du mest sugen på att testa? / Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar