Jobb & bakom kulisserna

BRYNPLOCK PÅ BANGERHEAD STUDIO

Här plockar och färgar jag brynen på bästa Linda Hörnfeldt (Lalinda.se)

Jessica fick sina bryn fixade för första gången! 

Boka tid hos mig!

Jorå, det går att få bukt på sina ögonbryn! Jag träffar så många människor dagligen som inte får till sina ögonbryn. Oftast beror det bara på brist på tid, kunskap och rätt produkter. Därför älskar jag att ha brynkonsultationer… alla blir så glada efteråt när man verkligen ser att det fungerar.

Ni som missat..

Jag är på Bangerhead Studio på Humlegårdsgatan 14 i Sthlm 1 gång i veckan och stylar bryn! Boka tid hos mig genom att maila till:

makeup@linaekh.se

Där får du information om vad som ingår samt prisuppgifter!

Hoppas vi ses!

/Before & After of one of my eyebrow clients! Isn’t it fascinating?

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU