Det här är Mitt Liv

PLAYING WITH TOMORROW’S POST

Tröttmössa!

Haha, ja nu är jag officiellt en tröttmössa! Morgondagens post är klart, jobbdag klar, städning hemma klart och nu förtjänar jag att få krypa upp i soffan och glutta på film! Saknar min fantastiska man som nu åkt tillbaka till Argentina:( Det kommer bli en lång höst utan honom så tur nog har vi Facetime och så har jag massa roligt jobb på G. Efter allt det väntar en lååååång semester med min prins!

I morgon är det dags för Hud- och Kosmetikmässan i Kista! Ska bli kul att träffa massa bransch-folk och gå runt och kika på montrar. Sedan väntar ett event med Isadora… Full rulle.. så därför säger jag Go’ natt nu! 🙂 Puss

/Haha, Oh yes I am now officially the most exhusted woman on earth;) ! Tomorrow’s post is done , full work day accomplished, cleaning the home done and now I deserve to enjoy the couch and watch a movie! Miss my amazing man that now have been traveling back to Argentina 🙁 It will be a long fall without him but lucky enough, we have facetime & I have lot’s of fun work during this season. But in a few months and after all the waiting I will take a looooong vacation with my prince!

Tomorrow it’s time for the Skin- and Beauty Fair in Kista! Will be fun to meet a lot of people and walk around and look at all the brands. Then their is an Event with Isadora during the evening… Busy busy .. so therefore I say Good nighy to you darlings! 🙂 XO See u tomorrow!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU