Läppar

HIGH VOLTAGE LIPSTICK BY NYX

 

WINE & DINE 02

Den här veckan finns det risk att det blir mycket läppinlägg haha. Testat så sjukt snygga färger från olika märken och kan liksom inte hålla mig ifrån att skriva om alla.

Igår sprang jag runt med en färg från Nyx, Wine & Dine 02, som jag blev tokkär i. Deras High Voltage Läppstift har en väldigt krämig och mjuk konsistens men blir samtidigt jätte färgrik och glansig på, en kombination som man inte hittar allt för ofta. Risken med en sån konsistens är dock att man får vara varsam med att inte få massor med läppstift på tänderna, så var noga med att “bita av” färgen efter att du applicerat den!

Läppstiften finns i 22 färger för 95 Kr styck och hittas bla på Nyxcosmetics.se!  Happy Thuesday!

/There is a risk that you´ll find a lot of lips in my posts this week haha. Tried so many goregous colors from different brands and I want to write about them all!

Yesterday I was wearing a color from Nyx, Wine & Dine 02, I became in love with the color. Their High Voltage Lipstick has a very creamy and soft texture but it’s also very colorful and glossy on, a combination that you’ll not find too often . The risk with such consistency is that you must be careful not to get lots of lipstick on your teeth, so be sure to “bite off” the color after applying it!

The lipsticks are available in 22 colors for 95SEK each and is found atNyxcosmetics.se! Happy Thuesday !

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU