INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL SEPHORA, KICKS, LYKO & SKINCITY

Efter en liten semesterpaus är det äntligen dags att kora ett par produkter som jag använt i både Juli och Augusti. Denna gång tipsar jag om en primer som ger en unik hudvårdsglans, en solkysst produkt på stick och en vacker nyans att ha på läpparna. Varmt välkomna, här kommer mina månadens favoriter!

månadens favoriter augusti 2022
1. Ginger Dewy Glowy Primer  | 2. Radiant Cream Colour Stick Bronzer | 3.  Maracuja Juicy Lipstick (rose)


Fler produkter använda i looken:

CCC Cream (Warm medium Light) 
Bare Pro Light 27 neutral
1Fair N Concealer
Blonzer Kiss of pink
Bronzer Carefree
got2b brows & edges
Le 8 Hypnose mascara

Vad innebär Månadens Favoriter? Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya skönhetsprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig genomgång och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.

1# Ginger Dewy Glowy Primer | Makethemake

Söker du en primer med glow kan jag rekommendera dig massor av varianter på dagens marknad MEN det finns ingen annan primer, hittills, som gett mig den här “unika hudvårdsglansen”! Jag har testat så många primer i mina dar och jag har till och med skrivit ett jättestort blogginlägg om vilka som är dom bästa primersalternativen till ansiktet. Den här lilla godingen från Makethemake är däremot “nutidens” ansiktsprimer i ett nötskal. För resultatet av den är en daggig, återfuktande och glansig yta lite likt samma ytliga resultat som du får efter att ha gått igenom 12-steg i hudvården.

Läs också: BÄST I TEST | Vilken är den bästa primern för ansiktet?

primer med glow Så här använder du den:
Nu kanske du inte får samma mumsiga känsla på huden (eller samma ro i själen) som om du verkligen hade gjort 12 steg i hudvården men utåt sett är resultatet väldigt likt! Applicera ungefär två små pump av produkten och smörj in den över ansiktet efter din hudvårdsrutin. Bär den sedan som den är eller applicera makeup uppepå. Jag låter den sätta sig någon minut innan jag lägger min bas, det har fungerat bäst för mig. Du kan även applicera den efter att du har lagt sminket för att få en extra fin glans eller glow på vissa ställen på huden tex kindben. 

Innehållet?

  • Extrakt av ingefära, prebiotika (Prebiotika är näring för probiotika kan man säga) och havreolja 

    glow primer bas

Känslan på huden när du är klar:
Känslan jag får av Ginger Dewy Glowy primer är som skrivet att den ger en “unik hudvårdsglans” till skillnad mot vad en vanlig primer med glow har gett mig. Det andra som jag tycker är imponerande är att när jag tittar mig i spegeln efter en lång dag så är hudvårdsglansen kvar!

Pris | Ginger Dewy Glowy Primer kostar 279 kr/ 30 ml och du hittar den på Skincity.se

Radiant Cream Colour Stick Bronzer swatches2# Radiant Cream Colour Stick Bronzer | Beautyact

Inför sommaren lanserade Beautyact inte bara highlighter och rouge på stick utan även bronzers! Gisses vilken succé. Varför? Det går snabbt, det är lättapplicerat och det ger ett solkysst resultat på några sekunder. Radiant Cream Colour Stick Bronzer släpptes i 4 olika nyanser och jag har testat varenda en av dom!

Konsistens och resultat?
Konsistensen är krämig men inte så pass så att den blir för kletig. Färgerna är riktigt intensiva vilket innebär att du behöver mycket mindre än du tror för att få ett bra resultat. Den är dock lätt att blanda ut på huden och jag upplever inte att den blir fläckig. 

Radiant Cream Colour Stick Bronzer swatchesNyanserna
På bilden ovan ser ni dom olika nyanserna av Radiant Cream Colour Stick Bronzer swatchade så att du lättare ska kunna göra ett nyansval:  
Uppe från:
1. Manana (Älskar att de har en riktigt mörk nyans som också går att tona ut snyggt)
2. Carefree (Denna har jag använt i dagens makeup, se ovan)
3. Good vibes (blir också fin som en rouge/bronzer)
4. Beach Breeze (bästsäljande nyansen om du frågar mig)

Pris | Radiant Cream Colour Stick Bronzer
hittar du för 199 kr på Kicks.se

3# Maracuja Juicy Lipstick (rose) | Tarte

När jag hittar ett snyggt läppstift som känns perfekt i nyans hoppar den inte bara ner i min frilansväska utan även i min privata sminkväska. För det är inte alltid lätt att hitta dom där klassiska nyanserna som varken sticker ut för mycket eller som försvinner i mängden. Ett av mina senaste läppstift som fått stanna i sminkväskan kommer i från Tarte och heter Maracuja Juicy Lipstick i nyansen Rose!

Maracuja Juicy Lip collection några av Tartes bästsäljare
Maracuja Juicy Lip collection kommer i 3 olika varianter och har alla varit väldigt populära: läppstift, balm och lipplumper. De har alla en liten svag nyans av kokos och är otroligt krämiga i konsistensen. Läppstiften är dom som jag använt mest. De är behagliga på och nyansen jag fastnade för direkt var färgen rose! En supersnygg färg för dig som inte vill ha för mycket men ändå en färg som lyfter och gör lite skillnad.

Det är med andra ord både en snygg vardagsfärg samtidigt som den gör sig bra både till tex en aw eller ett bröllopet!
 
Pris | Maracuja Juicy Lipstick (Rose) kostar 239 kr/ 2 g och du hittar nyansen på Sephora.se


Hoppas du får möjligheten att testa någon av produkterna! Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar