Ögonmakeup & Looker

‘GUNMETAL GREY’

           

               
TVÅ NYA VECKO-FAVORITER

Här kommer en closeup på looken jag hade på mig igår! Jag har blandannat använt en super fin krämig ögonskugga, Gunmetal Grey från No7 som faktiskt inte alls är svår att applicera. Du drar den längs med locket och vill du kan du sudda ut endarna med en pensel. Gör det relativt fort bara så färgen inte torkar, för när den väl gjort det sitter den ben hårt! Älskar den och detta är den första krämskuggan jag egentligen blivit vän med!

På läpparna har jag använt Nyx’s Intense Butter Gloss i färgen Tres Leches! Jag brukar inte vara ett fan utav glans heller…oftast tycker jag bara att det blir smetigt och jag äter alltid upp det på 2 sek typ. Den här satt lite längre, blev täckande i färgen och den doftar vanilj vilket är ett stort plus!

/Two new favorites for this week! Here’s a closeup on the look I was wearing yesterday! I have, among other things, used a super nice creamy eyeshadow, Gunmetal Grey from No7 actually not at all difficult to apply. You apply it along the eyelid and if you want, you can erase the edges with a brush. In that case, make it fast because the color dries fast. Once it is dried it stays. Love teh color and this is the first cream eyeshadow I’ve become friends with!

On the lips I used Nyx’s Intense Butter Gloss in color Tres Leches! I’m usually not a fan of gloss … usually I just feel that it gets smudged and I always eat it up after 2 sec. This stayed a little longer, gave an intense color and it has a smell of vanilla, which is a big plus!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Bas / Base
Foundation Deeply Beige + Cool Beige NO7
Concealer 04 SHISEIDO
Girl from Ipanema COLORESCIENCE
Contour creme kit Fair ANASTASIA BEVERLYHILLS

Ögon / Eyes
Stay Perfect Shade & Define Gunmetal Grey NO7
Stay Perfect Eyeshadow Trio Cappuccino & Classic Matte NO7
Exagerate Eye liner Black RIMMEL


Fransar / Eye lashes 

Gabbi SWEEDLASHES

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark Brown ANASTASIA BEVERLY HILLS
Stay Perfect Beautiful Eyebrow kit NO7

Läppar / Lips
Intense Butter Gloss Tres Leches NYX

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU