Penslar & Verktyg

BEAUTY BLENDER – MICRO MINI

Alltså hur söta?

Det kommer så mycket verktyg för att kunna skapa ett så bra resultat som möjligt i makeup. Dessa små gulliga beauty blenders är till för att applicera eller blanda ut contouring och highlight produkter. De är ju även perfekta nu i Halloween tider! Tanken är väl egentligen att de ska ersätta ett finger så att det blir mer hygieniskt!

Först tyckte jag att de var alldeles för små men sen fattade jag galoppen… de sväller upp till dubbelstorlek när du fuktar dom… snacka om seg man kan vara ibland.

Finns bla för 199 Kr på eleven.se el på sephora!

How cute are these?

There is so many tools to create the best possible result in makeup. These small cuties are made to apply/blend out some contouring and highlighting products. Also perfect when it comes to Halloween. The idea is pretty much that they should replace your finger so you work more hygienic!

For me, at first, I found these way too small, but then I realised that they are swelling to the double size when moisten them. Haha sometimes I can be so slow!:) Youll find them at Sephora for 18 dollars.

Lämna en kommentar