Jobb & bakom kulisserna

ISADORA / ZALANDO NORDIC BLOGGER AWARDS

  


My makeup on the Danish Bloggers: @sneglcille & @Iliridarasniqi


Work together with @Havsvind & @Ellinoramanda

I torsdags åkte jag iväg till Köpenhamn tillsammans med Isadora för en heldagsvisit på salong Saco Hair. Vi stod nämligen för makeupen på de nominerade samt vinnarna på Zalando Nordic Beauty Awards. Super kul att få träffa Erica och Ellinor lite mer. Man ses alltid i alla sociala medier men aldrig live liksom! Extra kul var det att också att få arbeta mer med Nude Cushion i alla färger. Ni vet ju att jag gillar den skarpt:) Flög hem ganska sent så var helt slut när jag kom hem…men all in all var det super kul! Måste åka dit snart igen och hinna strosa runt lite…älskar Köpenhamn!

/Last Thursday I was flying to Copenhagen together with Isadora for a full day at the salon Saco Hair. We did the makeup of the nominees and winners at Zalando Nordic Beauty Awards. Super fun to meet Erica and Ellinor a bit more. Usually I always see them in the social medias but never live, haha! Extra fun to also be able to work more with the Nude Cushion foundations in all colors. You know that I like it a lot 🙂 Flew home quite late so I was exhausted when I got home … but all in all it was super fun! Must go there again soon when I have time to stroll around a bit … love Copenhagen!

Lämna en kommentar