Penslar & Verktyg

NEW EYE BROW TOOLS – TWEEZERMAN

   

Ja, ni vet ju hur fanatisk jag är med ögonbryn! Har införskaffat mig lite nya verktyg att jobba med från Tweezerman och ska testa på dom ett tag nu tänkte jag. De har så många valmöjligheter när det kommer till designen och här är 3 utav dom:

Point Tweezer – “Nålspets liknande pincetten” – för att komma åt de strån som knappt växt ut (något innåtväxta)

Slant Tweezer – “Snedställda standard pincetten” – som är den mest populära då man lätt kommer åt alla typer av hårstrån

Pointed Slant Tweezer –  “Knivskarpa spets pincetten” – som är ett mellanting mellan de två första. En smaksak om man gillar den eller ej.

Gillar verkligen designen på dom, enkla och stilrena men samtidigt har de lite roligare mönster på en del utav dom. Den nedersta kommer i från ett samarbete mellan Tweezerman och den amerikanska fashion designern Isaac Mizrahi.

Pincetterna ligger från 200 Kr men är värda priset! Varför? Jo de har nämligen en livsgaranti. Man kan nämligen skicka sina slitna verktyg till Tweezerman för att få dom “upphottade.” Såklart kan detta innebära lite väntetid då man måste skicka dom till USA men shit vilken service! Läs mer om det HÄR!

BOKA TID hos mig för en brynkonsultation eller för en makeup? Få all information på mailen! Maila mig på makeup@linaekh.se

/Love the design of Tweezerman’s tools. I will try them now in my work. Love that they offer a life gurantee on your tweezers!

 

Lämna en kommentar