L'HOMME YVES SAINT LAURENT

Herrejösses! L´HOMME Edt, har ni testat den från Yves Saint Laurent?! Fick ett lite större produktprov utav den i en utav goodiebagsen på Elle galan,,,,my gooooood så go den var!

“Legendarisk doft med en otrolig maskulinitet. L’HOMME lanserades 2006 och har efter det blivit en kultdoft med sin styrka, sensualitet och sina träiga friska ackord som modigt blandas med citrusnoter och vetiver. Doften har en fräsch och gnistrande öppning som möts av en elegant och modern karaktär gjord av blommor och kryddiga toner. I djupet ligger en träig och maskulin struktur. En fräsch och träig doft som spelar på kontraster och lämnar ett magnetiskt, sensuell spår.”

Jag har just nu lite dille på unisexa parfymer och den här kommer bli en utav mina dagliga användare! Den och en till jag testat… stay tunned!

L´HOMME Edt finns på bla Lyko för 500 Kr Volym: 40 ml

/Mr Gee! L’HOMME EDT, have you tried this parfume from Yves Saint Laurent?! Got a pretty big product samples in one of the goodiebags at the Elle Awards last friday,,,, my gooooood it’s perfect!

“Legendary fragrance with an incredible masculinity. L’Homme was launched in 2006 and has since become a cult fragrance with its strength, sensuality and their woody fresh chord boldly blended with citrus notes and vetiver. The fragrance has a fresh and sparkling opening that is met by an elegant and modern character made of floral and spicy notes. the depth is a woody, masculine structure. a fresh and woody fragrance that plays on contrasts and leaves a magnetic, sensual trail. ”

Right now I have a little crush on all perfumes that are unisex, and this will be one of my new daily users! This one and then another one I tried latelly … stay tunned and I will let you know which one.

L’HOMME EDT 495 SEK/ 40 ml

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar