Ja, det är väl på tiden att jag byter ut min gamla sminkväska mot en ZÜCA väska! På bilden ovan ser ni en gammal vanlig verktygsväska från Jula som tjänat mig i (håll i er) 7 år! Jag har älskat den för att den är simpel och strukturerad men sådana här väskor är aldrig bra att använda ur den ergonomiska aspekten. Bär du runt på en sån här under massa år förstör du till slut axlarna! Därför drog jag runt på den med min kära Dramaten! Jisses! Haha. Killen har varit på mig i 2 år om att byta väska. Innan jag åkte till Argentina gick “tyvärr” min kära Dramaten-väska sönder så nu öppnade sig nya möjligheter haha.


Yes, it’s about time that I replace my old makeup bag, don’t you think?. This is an old standard tool bag from ‘Jula’ which served me for (hold on) 7 years! I loved it because it was simple and structured, but this kind of bags is never good to use from the ergonomic aspect. Do you carry around on one of these during the years you will destroy your shoulders! Therefore, I dragged it in my dear ‘Dramaten bag’ (as we call them in swe)! See below. Gosh, Haha! My boyfriend has been telling me for the last 2 years to change it and before I went to Argentina “unfortunately” my dear bag fell apart so now it opened up new opportunities for me;)

Under alla år har tankarna alltid gått till att investera i en bra väska från ZÜCA! Jag har drömt lite om det men aldrig tagit tag i det. Detta är ett märke som kommer från USA och som är proffs på att skapa smidiga och praktiska väskor till Makeupartister. Jag har alltid tyckt att det verkat krångligt att beställa, att de varit dyra (2000-3000 Sek ) och jag har inte enat mig med tanken om att placera makeupen på ett helt annat sätt än vad jag brukar…


Over the years, I´ve always had thoughts of investing in a professional bag from ZÜCA! I’ve been dreaming about it but never got the time or effort to order. This is a brand that comes from the USA and who are professionals of creating flexible and practical bags to Makeup Artists. I have always thought it seemed complicated to order, they are pretty pricy (€200-320) and I have not united myself with the idea of placing the makeup in a totally different way than what I usually do…

…men mina drömmar ska nu slå in! Jag har beställt en väska i samarbete* med ZÜCA då vi haft en dialog under en längre tid. Jag har beställt en Pro Artist case – Black on Black!! Är så jäkla exalterad och den kommer vilken dag som helst! Det finns en hel del väskor att välja emellan på hemsidan om vi säger så men jag kom fram till att jag ville fortsätta med mitt tema: enkel, stilren och strukturerad så jag gick in och valde ur Artist Collection kategorin. Jag ska visa er den live så fort den kommer så får ni se vad som ingår och hur jag packar den osv. Wiiih!! Excited!!


… but my dreams will now embark! I have ordered a bag in cooperation with ZÜCA when we had a dialogue for a long time. I have ordered a Pro Artist case – Black on Black !! I’m so damn excited and will get it any day now! There are a lot of bags to choose from on their homepage but I decided that I want to continue with my theme: simple, clean and structured so I went in and ordered one of the Artist Collection category. I’ll show you the bag live as soon as it comes and you will see what is included and how I pack it and so on. Wiiih!! Excited!!


Funderat på att beställa in en ZÜCA väska?
Det finns än så länge ingen annan återförsäljare av Artist kollektionen i Sverige så kunder inom EU kan beställa väskan på www.zuca-europe.com för att undvika tullavgifter och dyr frakt. Frakt kostnaden ligger på €27 men den är fri om man beställer över € 250. After att de mottagit ens betalning tar det ca 5 arbetsdagar att få hem den.

I samarbete med Züca har jag fått äran att ge alla mina läsare
10% rabatt på deras Artist kollektion via deras hemsida:
www.zuca-europe.com 
!

Uppge i så fall bara KODEN: LinaSE1!
(Koden är giltig from idag tom 3:e Mars!)


If you thinking about ordering a ZÜCA bag: EU clients can order the bags online through their website www.zuca-europe.com to avoid customs duties and hight shipping costs instead of ordering it from the US. There is no other site in Sweden that sells the Artist collection. Shipping costs to Sweden is € 27,00 and it’s free shipment for orders over € 250. After they receive the payment shipping it will take max. 5 working days to get it delivered.

In a collaboration with ZÜCA I can now tell you that they will offer my readers 10% discount on the whole Artist Collection on their website www.zuca-europe.com 

Just use the VOUCHER CODE: LinaSE1!
(The discount is 1 month valid from Feb. 3rd –  March 3rd.)

 


 

*Det här inlägget är ett samarbete mellan mig och ZÜCA.

//*This post is an collaboration between me & ZÜCA.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar