Shade + Light

Shade + Light  Shade + Light

Shade + Light

Shade + Light

Kat-Von-D-Shade-Light-Eye-Contour-Palette

En liten uppdatering till er som har undrat om jag trivs med Kat Von D’s produkter som jag har testat sedan en tid tillbaka nu. Som jag missbrukar min Shade + Light Eye Contour Palette. Den har så jäkla bra då den både har neutrala, varma OCH kalla basfärger i sig!

Jag använder den verkligen dagligen sedan varierar jag mig såklart med andra produkter på ögonlockets mitt (i detta fall några eyedusts från Sugarpill) men runt om så använder jag nästan bara paletten. Svart, Brunt, highlighters och massor av brända och aprikosa toner. Klockren för både vardags och fest…så jag är jätte nöjd med den. Ville bara att ni skulle veta då jag är lite extra extra extra gla´i den produkten;) Puss på er!

Paletten hittar du på Sephora för 460 SEK


A small update for those who wondered if I feelt comfortable with Kat Von D’s products that I’ve tried for some time now. I abuse my Shade + Light Eye Contour Palette. It’s so damn good when there´s both neutral, warm and cold basic shades!

I used it daily since I got it and obviously a use it with other products on my eyelid but all around the eye lid I use this palette a lot. Black, Brown, highlighters and lots of ‘burned’ and apricot tones, love them. Great for both everyday use and for party occasions … so I’m really happy with it. Just wanted you to know that I am a little bit extra extra extra in love with this product;) Kisses to you!

The palette can be found at Sephora for 460SEK

GEt tHE LOOK 4

Bas / Base
Disa Foundation Idun Minerals
Make it all better Concealer Sand Viva La Diva

Ögon / Eyes
Loose Eyeshadow Goldilux & Penelope Sugarpill
Eyeshadow Indwin,Succubus,Sytry, Saleos & Shax from
the Shade & Light Contour palette Kat Von D
Highlighter Starlight Anastasia Beverly Hills
Chisel Eyeliner Black Ciaté
Perfect Contour kajal 60 Black Isadora

Fransar / Eye lashes 
Cheater Mascara The Balm
Feline House of lashes
Adhesive Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark brown Anastasia Beverly Hills
Brow Shadow Bitchin Brows
Gimme brow Medium/Deep Benefit


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar