Margaux DietzMargaux Dietz

Margaux Dietz

margaux Dietz

I lördags var det fullt ös på salongen innan jag skulle iväg på Veronica Maggio konserten. Jag är ju på Bangerhead Studio lite då och då när jag har mycket bokningar.

Bloggdrottningen Margaux Dietz hade bla bokat tid hos mig innan hon skulle iväg på bröllop! Det blev en brunsotning a´la Cara Delvigne/Gigi Hadid. Hon blev så fin och som vanligt sprudlar hon med energi och glädje. Top tjej den där Margaux alltså! Älskar bloggare som tycker det är värt att investera i en bra makeup.


Last Saturday it was full speed at Bangerhead Studio before I was going to watch Veronica Maggio’s Consert at Stadion. One of my clients were the Blog Queen Margaux Dietz who had booked an appointment before she was going to a wedding! I love bloggers that really invest in a good makeup and think it´s worth it!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar