iMG_1505

Dags för helg igen…nästan i alla fall<3 Först blir det bröllopsfix, partymake och annat jobb-joks under morgondagen. Men på söndag…då ni! Då intar jag helgläge!:) Ser så mycket fram emot nästa vecka dock. För då är det fashion week och jag ska ha hand om en utav visningarna! Så jädrans kul! Mer info på måndag;) Puss på er


Time for the weekend again … or not for me yet <3 First I will work a little bit more tomorrow… weddingfix, party makeup and other job-stuff. But on Sunday …then I will take the “weekend” off ! 🙂 Looking very much forward to next week though, because it´s Fashion week in Sthlm…and I will be the head MUA for one of the shows. So damned fun! More info on Monday;) Happy weekend, babes 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. Tack och detsamma till dig! 🙂
  Vill fråga dig om hjälp…är på jakt efter en typ av \”plastplatta\”…jag vet inte vilket ord som beskriver detta egentligen haha ;)) men en plastsak där man kan lägga foundation eller typ foundation och highlighter och blanda samman innan man tar upp på borste eller blender. Stort tack på förhand!
  Kram Anna

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   Hej!

   Tack för din fina kommentar. Jag vet precis vad du menar..vanligast är att man använder sig av en kakelplatta hemma. Det funkar super och de är lätta att torka av! Har därför dålig koll på plastpalette men satsa på en vit vanlig kakelplatta. 🙂

Skriv en kommentar