INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILLIATELÄNKAR Läs mer i min policy.

 Infallible matte max lipstick

Infallible matte max lipstick

Infallible matte max lipstick

Infallible matte max lipstick From Left: 001. Silencio, 007. Say my name, 008. I got a feeling, 002. Like a virgin, 004. Oops I pink it again, 006. Disturbia

img_9953

infallibLe matte max lipstick
Nu har jag bekantat mig rejält med Infallible matte max Lipstick (länk här) från L’Oréal Paris som jag nämnde i våras, då jag fick en tjuvkik på dom i Rom. I början var jag lite skeptisk till förpackningen då den såklart kan vara svår att använda på andra ur ett hygieniskt perspektiv men den är så pass bra att jag struntar lite i det haha. Jag använder dom på mig själv i stället!

L’Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick (99 Kr 11g) finns i 6 färger, är ett matt läppstift berikat med mikro-oljor som doftar underbart. Det är inte torra för 5 öre vilket är superskönt! Dessutom sitter de benhårt, vågar påstå att de sitter en hel arbetsdag! Du hittar den på länken ovan!


I’ve finally got some time to try and explore the new Infallible matte max Lipstick (link here) from L’Oreal Paris as I mentioned last spring, when I got a sneak peak in Rome. In the beginning I was a little bit skeptical of the design (difficult to use on others from a hygiene perspective) but it is so good that I don´t care anymore haha. I use them myself instead!

Available in 6 colors, it’s matte enriched with micro-oils, smells wonderful, It´s not dry and it stays on a full working day! Because you´re worth it;)


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar