Läppar

Giordani Gold Iconic Lipstick |Nyheter från Oriflame

Giordani Gold Iconic Lipstick

Giordani Gold Iconic Lipstick

img_1931

Giordani Gold Iconic Lipstick

Giordani Gold Iconic Lipstick  
Giordani Gold Iconic Lipstick
Silky NudeLustrouse PeonyVivacious CoralElegant Red & Luminous Burgundy

Giordani Gold
Iconic Lipstick SPF 15 Heritage Edition, heter de senaste tillskotten i Oriflame´s Giordani Gold serie. De 5 nya färgerna är verkligen it färger just nu om du frågar mig. Helt perfekta till alla tillfällen och sköna var dom också!

Giordani Gold Iconic Lipstick, påminner om ett väldigt krämigt läppbalsam som doftar hallon (enligt mig) och har en satinfinish.  Väldigt mjuk applicering med andra ord och ger trots det bra med färg!  För att fira Giordani Golds 40-årsjubileum så har även en unik logotyp sats på läppstiftet. Superfina verkligen!

Pris: 119 Kr (189 Kr) Finns på Oriflames sida. Länkar Ovan!


Oriflame´s own brand Giordani Gold released new Giordani Gold Iconic Lipstick SPF 15 Heritage Edition. 5 new it colors that are really creamy and comes in 5 lovely shades.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar