Lip paint

L1470803From left: 103 Fuchsia Wars, 101 Gone with the nude, 102 Darling Pink, 204 Red Actually, 207 Wuthering purple & 205 Apocalypse red  

Lip paint

Lip paint  Lip paint

Jorå, lite sminknyheter fick följa med ner till Vietnam;) Kommer ni ihåg de nya Lip Paint produkterna från L’Oréal Paris som jag nämnde vid Daisy beauty Expon?

Lip paint – är alltså ett flytande läppglans/-stift på tub som kommer i tunna konsistenser. De kommer i 2 olika finish: 3 st matte (matta) & 3 st Lacquer (glossiga). Applikatorn är grym då den är spetsig och något vinklad och det blir väldigt fint att applicera direkt med den!

Har nog hunnit testa alla färgerna här nere nu (favoriten Darling pink som jag bär på bilden) då jag valt att låta ögonen vara ganska osminkade och satsat på läpparna i stället. Så dålig på att ta bilder av mitt lilla face…ska! Haha skyller på mitt semestermood! Puss på er

Pris: 99 SEK (I butik inom kort!)


Yep, some makeup news followed me to Vietnam. Among them came the new Lip Paint from L’Oréal Paris! I´ve tried all the colors by now and I love that the texture is light and brings a great color with the applicator! I will try to fix some pictures so you can see how they look like…so comfy in my vacation mood so I forgot to take pics of my face haha.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar