Läppar

Shade and Illuminate Lips | Tom Ford Beauty

Shade and Illuminate Lips

Shade and Illuminate Lips

Shade and Illuminate Lips
Shade and Illuminate Lips

Shade and Illuminate Lips
Shade and Illuminate Lips
Shade and Illuminate Lips Possession (v) & Tantalize (h).

Alltså jag har överflöd av läppnyheter som jag vill visa er just nu men en utav de vackraste färgerna hittills måste vara de nya Shade and Illuminate Lips från Tom Ford Beauty. Den limiterade kollektionen släpps i 6 olika färgskalor som vardera har 2 nyanser, en ljus och en mörkare. Detta för att du ska kunna använda båda för en Ombre variant och på så sätt skapa en mer fyllig läpp. Konsistensen är väldigt mjuk och täcker otroligt fint men kan däremot kännas något torr beroende på vilken färg du använder. Favoriten blev den aprikosafärgen från Tanatalize! SÅ vårig!

I lyxigaste laget kanske då priset ligger på 540 Kr men det är en speciell känsla att hålla i en Tom Ford produkt. Jag måste erkänna att det osar lyx och det känns även på kvalitén av både design och pigment. Den kommer få ligga kvar i min väska;)


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

3 kommentarer till “Shade and Illuminate Lips | Tom Ford Beauty”

 1. Sandra

  Hej! Jag undrar om du kan ge tips på foundations utan spf? Det är till mitt bröllop och vill inte ha spf pga blixtar. Till vardags använder jag diorskin star som är min favorit. Men hittar ingen likvärdig utan spf 🙁

  • Lina Ekh

   Hej Sandra! Jag brukar faktiskt inte tänka på det här med SPF vid bröllop. Jag har även hört mig för med mina kollegor och det är väldigt få som tycker att detta gör någon skillnad om de/vi ska vara ärliga. Så jag skulle forts med din favorit. Önskar dig all lycka till<3

 2. Lina Ekh

  Hej Sandra! Jag brukar faktiskt inte tänka på det här med SPF vid bröllop. Jag har även hört mig för med mina kollegor och det är väldigt få som tycker att detta gör någon skillnad om de/vi ska vara ärliga. Så jag skulle forts med din favorit. Önskar dig all lycka till<3

Lämna en kommentar