INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, SEPHORA, SKINCITY & ÅHLÉNS

Letar du efter den perfekta bronzer produkten inför sommaren? Då har du egentligen två val som kommer styra dig mot rätt produkt: antingen väljer du ett klassisk solpuder eller en bronzer i kräm eller flytande form. Båda har sina fördelar men en krämbronzer ger en fantastisk naturlig glöd i huden …

En somrig sminkning med krämbronzern Laguna från Nars!

Vilken bronzer är bäst? Puder eller kräm?

Som sagt det finns fördelar med båda varianterna. Har du en något kombinerad- eller oljig hudtyp eller bara älskar när man kan bygga på en bronzig sminklook så kan en bronzer i puderform vara ett bättre alternativ. En krämig bronzer eller en flytande formula, kan vara ett bra alternativ om du är torr till normal i huden samt om du har en mer mogen hy. Då får du en naturlig glöd som ger glow och dew, vilket också ger mer fukt till huden. Det här är några av mina favoriter samt några av dem kräm bronzers som är mest omtalade just nu …

bästa cream bronzer 2023

krämbronzer i burk

  1. Elf, Putty bronzer | 145 kr 10g (reklamlänk lyko)
    En av dem bästa budgetprodukterna du kan hitta när det kommer till cream bronzer på burk. Väldigt lätt i konsistensen, halv matt i finishen och väldigt lätt att lyckas med! Finns i 4 nyanser. Är väldigt ofta slut så tryck “Bevaka” så får du ett mejl så fort den finns tillgänglig.
  2. Nars, Laguna bronzing cream | 475 kr 19g (reklamlänk lyko) Min personliga favorit
    Laguna Bronzing Cream är en sammetslen, kräm-till-puder bronzer som jag fullkomligt älskar. Detta var en limiterad upplaga som gjordes inspirerad av deras mest sålda solpuder, laguna, men succén var ett faktum så nu finns den ordinarie sortimentet. Texturen är silkeslen och smälter ner på huden. Finishen är matt och naturlig och ger en illusion av minimera porer och utjämnad hudton dessutom doftar bronzern helt ljuvligt av Monoï de Tahiti olja. En solklar favorit och en budgetvariant på dyrgripen (nr 4) nedan!
  3. Fenty beauty, Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer | 419 kr 6,23g (reklamlänk sephora)
    En krämigt, lätt, luftig formula som inte upplevs så fet på huden. Smälter in lätt på huden och ger en naturlig bronzig effekt. Formulan är vattenresistent och finns i 7 nyanser som täcker alla hudtoner, swatchade om du följer länken!
  4. Chanel, Les Beiges Bronzing Cream | 535 kr 30g (länk chanel)
    Man kan inte prata krämbronzer utan att nämna chanels omtalade kräm Les Beiges bronzing cream. Detta är verkligen en unik, lättblandad cream-gel bronzer med en fantastisk sammetslen finish som ger en naturlig solkysst lyster. Så tunn och naturlig och doftar gott! Den kostar men man får mycket produkt för pengarna och den sitter hela dagen! Finns i 3 nyanser.

Bästa bronzer stick kräm 2023
krämbronzer på stick

  1. Milk makeup, Matte bronzer mini stick | 279 kr 6g (reklamlänk sephora)
    En av dem mest omtalade bronzer/contour-sticken. En matt, byggbar krämbronzer med naturlig finish och återfuktande egenskaper. Innehåller bla mangosmör och aprikosolja. Lätt att blanda ut. Färgguide: Baked (medium bronze), Blaze (tan bronze).
  2. Pixi beauty, On-The-Glow Bronze Stick BeachGlow | 279 kr 19 g (reklamlänk Åhléns)
    Mest bronzer för pengarna! Denna sveper du enkelt över dina kinder och läppar för att få en naturlig solkysst och glowig finish! Bronzern är mjuk, berikad med fruktextrakt, ginseng och aloe vera som både återfuktar och skyddar. Finns i 4 nyanser.
  3. Rare Beauty, Warm Wishes Effortless Bronzer | 339 kr 7 g (reklamlänk sephora)
    Ett bronzerstick som upplevs väldigt lätt i formulan och har starkt pigment. Finns i 8 färger varav jag vill tipsa om Bright side för dig som är lite ljusare och vill ha en lite svalare ton. Så svårt att hitta kalla bronzer och denna är lagom.
  4. Jane iredal, Glow Time Bronzer Stick Blaze | 445 kr 7,5 g (reklamlänk lyko)
    Ett mjukt, matt, byggbart multi bronzerstick som är lätt att blanda ut och som även funkar bra till contour. Naturlig finish. Färgguide: Sizzle (ljus/medium) , Scorch (medium/mörk) och Blaze (mörk/djup).

krämbronzer i flytande format

  1. Lumene, Instant Glow Liquid Bronzer | 299 kr 15ml (reklamlänk lyko)
    En flytande favorit som följt med mig i åratal. Lätt i formulan, varm i färgen och något glowig i finishen. Busenkel att starta med för dig som är osäker. Varm rekommendation!
  2.  Hickap, Bronze Glow Priming Moisturizer | 299 kr 50ml (reklamlänk lyko)
    Den här produkten beskrivs lättast som en färgad bronzig dagkräm. Den går snabbt att applicera i hela ansiktet och passar alla hudtyper, även dig med lite oljig hy. Ett snabbt solkysst resultat! Är du lite ljusare i huden och vill ha glow med mindre bronze så har dem en ljusare nyans här.
  3. By Terry, Cellularose Brightening Cc Lumi Serum | 715 kr 30g (reklamlänk skincity)
    Lyxversionen av Hickaps färgade dagkräm är garanterat By Terrys glow serum i nyansen Sunny flash! Jag skulle beskriva den ytterligare med att säg att den kommer i en mer serumlik formula där glowet blir otroligt elegant och lyxigt. Finns i 8 nyanser som passar olika hudtoner men Sunny flash är den nyans som du ska välja om du vill bli bronzig!
  4. Oskia, Nutri-Bronze Sheer Tinted Serum | 800 kr 30ml (reklamlänk lyko)
    KÄnner du dig inte bekväm med att använda bronzig makeup så är detta bronzing-serum med anti-ageing och vårdande egenskaper något för dig! Serumet smälter ut fint på huden, verkar lätt täckande och döljer ojämnheter utan att kännas påklistrat. Har en universal ton och passar de flesta hudtoner. Lätt att tvätta av!
  5. By Terry | Tea To Tan Face & Body  | 719 kr 100ml (reklamlänk skincity)
    För dig som älskade kastanjevatten när det begav sig, du kommer älska denna. Applicera på en bomullspad och stryk längs ansikte eller kropp. Resultatet blir en bronzig solkysst look som är så lätt att få till. Sitter och färgar inte av sig och är sedan lätt att tvätta bort på kvällen. Värd varenda krona.

Vilken blir din favorit? / Lina

TIPS! Vill du veta vilken sminkborste som jag främst rekommenderar till solpuder och kräm bronzers? Då ska du läsa mitt inlägg: Tips på vilka sminkborstar du behöver i sminkväskan!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar