– Innehåller annonslänkar. Läs mer om min policy

guld rosa makeupPro pigments macMakeupbylina Guld makeup blå ögonGuldig makeup   Sweedlashes styckfransarRetro Matte Liquid lipcolour Metallic Rose

I dagens sminkning testade jag en hel del intressanta nyheter…eller ja vissa utav produkterna har funnits i butik ganska så länge men vissa är sprillans nya. Om vi börjar med Fentys berömda Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation (klick), dra mig baklänges vilken bra foundation! Vanligtvis vet ni att jag gillar lite tunnare bas men den här täckte så fint utan att bli en kaka! WOW, den kommer ni få se fler gånger i mitt face!

Sen har vi nyheten Retro Matte Liquid lipcolour Metallic Rose (Klick) från Mac Cosmetics som blev oförskämt snygg på om man gillar rosa nu framåt vårkanten! På ögonen testade jag deras Pro Pigments Copper (Klick) + Rosé gold (klick) som jag köpte nere på deras PRO butik på Biblioteksgatan. Satan i gatan vilket blänk när man använder dom med vätska, makeupen blev verkligen superfin. Om du inte har en PRO butik nära dig så kan jag tipsa om att färgerna jag använde går att få tag på online >>här<<!

Bas / Base
Soft Matte Pro Filt’r (Primer) Fenty Beauty
Pro Filt’r Sotf Matte Longwear Foundation Nr 260 Fenty Beauty
Medium 1 Custard Concealer Nars
Contour Bronze RMS
Infaillible Blush Paint Pinks L’Oréal Paris
Jaclyn Hill palette Shimmering Skin Perfector C Pop Becca Cosmetics

Ögon / Eyes
Pro Pigment colour powder Copper + Rosé gold Mac Cosmetics
Eyeshadow from Naked Heat Palette – Sauced, Low Blow, En Fuego + Ashes Urban Decay
Infaillible Blush Paint Pinks L’Oréal Paris
Wonder Pencil Light/Clair  Nyx

Fransar / Eye lashes
Terry Flair + Linda Hallberg Edition + adhesive Sweedlashes
Paradise Mascara + Primer L’Oréal Paris

Bryn / Eye Brows
Nyfärgade bryn + Brow artist Plumper L’Oréal Paris

Läppar / Lips
Retro Matte Liquid lipcolour Metallic Rose Mac Cosmetics

 


*En del av produkterna har jag fått som pressprov resten har jag köpt själv. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även adlinks. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar