När jag var i Turkiet i höstas träffade jag en tjej som hette Faye. På en segelbåt mitt ute i Bodrums skärgård diskuterade vi entreprenörskap. Tillsammans med en vän hade hon precis startat ett företag Lace Laboratory.

Lace Laboratory

De hade en idé om att föra in riktigt bra trosor till ett bra pris i Sverige och NU är de äntligen lanserade!  Här kommer lite bilder från Lace Laboratory’s lanseringsevent. Jag köpte med mig massor av nya trosor för att supporta och kanske också för att jag verkligen behövde hotta upp mitt underklädesförråd när det kommer till string!

Lace Laboratory trosor

Nischen först och främst är en trosa med riktigt bra kvalité som inte kostar skjortan…

String Lace Laboratory

…så första lanseringen blev därför en klassisk stringtrosa i spets som kostar 169 Kr/st. De påminner faktiskt lite om ett par Hanky Panky MEN skillnaden är…

Lace Laboratory spetstrosor

…att ett par Lace Laboratory trosor kostar minst en hundralapp mindre och dessutom är kanten något bredare vilket jag uppskattar så man kan sätta dom precis över
de så kallade kärlekshandtagen. 🙂

Lace Laboratory förpackning

Trosorna kommer i små söta “provrörs”-behållare i plast och på instruktionerna man fick med sig när man köpte dom så informerar de snyggt om hur du återvinner både förpackningen och hur du bäst tvättar trosorna. Snyggt!

snygga stringtrosor

Spetsen känns rejäl och trots att jag allra helst bär hotpants (vilket jag hoppas dom tar fram en dag) så uppskattar man alltid att…

snygga string Lace labOratoRy

…kunna bära ett par string någon gång i bland som är något bredare underifrån som inte skär in som en kasslersträng!   Trosorna finns i färgerna: Blått, Bordeaux, Vitt, Svart och Ljusrosa. Superfina trosor som kanske kan bli en hit på Alla hjärtans Dag! 😉 Ångrar att jag inte köpte vita med!

Vill ni spana in trosorna så hittar ni dom >> HÄR <<

Grattis Faye och Felicia till en första lansering, så fina! Tuta och kör!<3

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar