Det här är Mitt Liv

BIRTHDAY PARTY

Tack så jätte mycket för era grattis hälsningar i går på min födelsedag. Som på beställning bestämde sig våren att komma på riktigt under just min helg! Jag hade en fantastisk dag med massage, lång promenad, lunch ute i solen och en mega födelsedagsfest som slutade med total lycka! Jag har så fina vänner/familj som förgyller mitt liv dagligen. Är så tacksam för det! Ni vet vilka ni är och jag älskar er enormt! Bilder från helgen kommer i morgon…Puss på er!

/Thank you very much for your congratulations yesterday on my birthday. As order, spring decided to appear right on time for my weekend! I had a fantastic day with massages, long walk, lunch outside in the sun and a mega birthday party that ended with total bliss! I have such nice friends / family that compliments my life daily. I am so grateful for that! You know who you are and I love you tremendously! Pictures of the weekend coming tomorrow … Hugs to you!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU