INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

Om dina ögonbryn är lite grövre, långa eller yviga, har du säkert märkt att håren kan lägga sig nedåt? Det tynger ner ansiktet och ger ofta ett tröttare intryck. Att borsta ögonbrynen uppåt med en bryngel går på några sekunder och kan göra underverk i ansiktet! 

bryngel naturligtBakom sminket gömmer sig en trött småbarnsmamma – en bra bryngel kan verkligen trolla!

Ja, det kan verka extrem simpelt och det är precis vad det är. Att borsta ögonbrynen uppåt ger lyft, kontroll och definition. Men vad ska du använda för produkt? Bryngel eller kanske tom ett brynvax? Så här kan du tänka …


En bryngel
 fungerar lite som ett hårspray. Den är fuktig vid applicering men stelnar efter en stund och fixerar håren. Gelen appliceras antingen ensam eller efter dina ögonbrynsprodukter och finns tillgänglig i både färg och i transparent formula. Den passar utmärkt på de flesta men speciellt till dig som har mjuka brynstrån och vill ett naturligt och snabbt resultat. Nackdel? En del produkter har en lite väl mjukformula, så ibland krävs en touchup under dagen.

1. Xlash, Xbrow Eyebrow Gel  Ofärgad | 179 kr (annonslänk lyko)
2. Lh Cosmetics, Maximum Hold Tinted Brow Gel Färgad | 259 kr (annonslänk lyko)

En brynvax fungerar lite som en stabil vaxgrund som lite mer hållbart fäster dina brynstrån utan att egentligen stelna helt. Brynvaxet appliceras antingen ensamt eller innan dina ögonbrynpodukter och passar utmärkt på de flesta men speciellt för dig som har ett par tjockare brynstrån som är svåra att tämja, samt för dig som vill ha en brow-lift effekt! Nackdel? Torkar ganska så snabbt så man får vara snabb med att borsta ut. När den väl torkat kan du inte längre borsta i den för då börjar den fnasa.

3. Anastasia Beverly Hills, Brow freeze Ofärgad | 208 kr (annonslänk lyko)
4. Depend, Brow Lift Illusion Coloured Styling Wax Färgad | 169 kr (annonslänk lyko)

Läs också mitt tidigare inlägg: Vad är skillnaden | Bryngel vs Brynvax

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar