Ja, det här kanske låter helt vrickat men igår firade jag faktiskt jul med mina vänner. Några utav mina vänner har nämligen en liten tradition att fira jul mitt i Oktober haha. Så jag var faktiskt med i år! Dagen börjar alltid med grötlunch och skinkmacka. Sedan blir det “julvandring” i gamlastan.

På kvällen har dom alltid knytkalas så att vi tillsammans bildade julbord. Haha det låter helt galet men det är super mysigt. Min fina vän Sanna hade även julpyntat hemma, satt på Peter Jöback på stereon och förberett med glögg för att få till en extra härlig julstämning! Kvällen slutade med super mätta magar, Karl Bertil Jonsson och till sist den berömda julklappsleken!

Måste säga att jag gillar att fira jul i Oktober. Nu har jag två månader på mig att bli sugen på julmat igen haha! Ha en fin söndag nu hörni!

/Yepp, I know it seems pretty weird but some of my friends have a tradition of celebrating x-mas in October! So I acctually joined this year! Super cozy. Translate to get the whole story;)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar