Det här är Mitt LivResor

GIRLS WEEKEND IN NORWAY

I helgen så ska jag spendera tid i Oslo med mina 4 fantastiska vänner! Vi är ett gäng på 5 som hängt ihop sedan gymnasietiden, somliga av oss från ännu tidigare. Mina absolut bästa vänner i vått och torrt! Åh, vad jag älskar dom! Jag ska njuta fullt ut

Det är inte ofta vi får till att alla kan samlas  men nu har vi packat väskan och ska besöka en utav dom i Norge. Helgen kommer bli fylld av skratt, pinsamma minnen, spa och restaurang besök! I will tell you everything later..

Ha en magisk helg nu! Kram

/I Will spend my weekend in Oslo together with my 4 best friends. God, i love them so and it will be amazing to spend 3 days with them having fun, relaxing at a spa and having loads of good food! To be continued! Have a great weekend!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU