Det här är Mitt LivResor

TIPS FOR MILANO: EATALY

Eataly Milano Smeraldo ligger vid Piazza XXV Aprile, 10 – 20121 Milano

Sista tipset för Milano, för den här gången, blir Eataly! En fantastisk Saluhall med allt från konst till italiensk skinka! Vi gick ditt för att äta och handla charkuterier men kön var enorm så det slutade med att vi bara köpte skinka och gick vidare till ett annat favorit hak. Saluhallen är en ombyggd biograf och är absolut värd att besöka om ni åker till Milano. Framförallt för charkens, ostens och vinets skull!:)

Btw..Nu är jag hemma i Sverige igen efter mycket om och men. Jag missade nämligen flyget hem igår vilket aldrig någonsin har hänt! Trafiken var enorm och bussen gick segare än vanligt så det var bara att inse fakta och spendera en natt till i Stan med pojkvännen! Inte mig emot!

 


 


/My last tip for Milan, for now, is to visit Eataly!! A fantastic Food Market Hall with everything from art to Italian ham! We went to eat and to shop some charcuterie but the queue was huge so we ended up just buying ham and then we moved on to another restaurant. This Market Hall is a converted cinema, and is absolutely worth visiting if you go to Milan. Especially if you like cheese, ham and wine like I do! 🙂

 

Btw Now I am back in Sweden after a long weekend in Milano. I missed the flight home yesterday which never ever happened before! The Traffic was huge and the bus was slower than usual, the only thing left was to face the facts and spend one more night in town with my boyfriend! I didn’t mind!:)

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU