Hälsa & Träning

PRESSED MORNING JUICE!

  

You can choose so many different kombinations of fruits and veggies to create your own juice!

Jorå, det har nu gått en vecka in på min kampanj med No7 #Powerofchange och jag pressar fortfarande juice varje morgon. Har det blivit en alltför tidig morgon har jag faktisk pressat den kvällen förut! Jag älskar den här utmaningen. Missade ni mitt inlägg om tips på vad du kan använda i en råsaftcentrifug så kommer länken här: Fresh Made FruitDagens juice har jag gjort på:

Gurka
Melon
Selleri
Ingefära
Jordgubbar
Citron
Sedan slängde jag i ett äpple i slutet.

 


It has now been one week into my campaign with No7 #Powerofchange and I still presses juice every morning. If it has become a really early work day, I have actually prepared the juice in the evening before! I love this challenge. Did you miss reading my post about things you can use in a juice extractor the other day? Then here comes the link: Fresh Made Fruit

Have a great sunday!


In today’s juice I’ve used: 

Cucumber
Melon
Celery
Ginger
Strawberries
Lemon
Apple

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU