Efter att ha kämpat i ett smått irriterande projekt i ett par månader fick jag i förra veckan äntligen stänga dörren till det. Det fick ett positivt avslut vilket känns riktigt skönt så jag firade med en paus från bloggen Tors-Sön och spenderade tiden med familjen nere i Oskarshamn.

Min älskade systerson, Collin, skulle döpas så hela tjocka släkten var samlade för festligheter.

Jag kan inte fatta att det redan gått 3 år sedan vi döpte hans storebror Kevin.  Tillsammans med min svågers syster med man fick vi äran att bli faddrar till lillebror också.

Vi höll dopet på Restaurang Badholmen igen som ligger ute på en liten “ö” i min hemstad ute vid hamnen. Lokalen är jättefin i sig själv men…

…nu är det så att min Syster älskar att dekorera och fixa event så alla kalas hon styr upp blir något av ett litet konstverk på sitt vis. Jag själv skulle ha caterat allt, haha, men inte hon inte…hon har bakat och styrt i veckor inför det här!

Tårtorna hade hon dock beställt tack och lov! 🙂

Sockerchocken var total men vad gör väl det när det är så sällan:)

Roll pops med hallon och vit choklad.

Godishörna för barnen!

Den som ville käka upp Collin kunde göra det! 😉

Det har varit en riktigt fin helg och jag är fylld med energi från familjen men nu är det dags att åka tillbaka till Stockholm igen och kavla upp ärmarna för en ny jobbvecka! Tack familjen för allt mysigt häng! Moster saknar er redan<3        

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

  1. Tack själv för all hjälp! Världens bästa moster med så mycket kärlek till våra små❤️

Skriv en kommentar