Lina TipsarUncategorized

TOP 3: WATERPROOF

 

Varje vecka listar jag mina Top 3 favoritprodukter inom vissa kategorier och ger en liten recension. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Hoppas att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina 3 favoriter just nu när det kommer till vattenfasta produkter!


I’ve started to list my top 3 products in certain categories every week.  I will describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! Hope you get to know both me and the products a little bit  better by following my Top 3 every week! This week I will tell you more about my top 3 waterproof products  🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!


Varför vattenfasta produkter?

Att använda vattenfasta produkter kan vara en otrolig lättnad för vissa personer som har haft svårt att få en makeup att hålla. Plötsligt sitter allt som det ska. Vad det egentligen är som gör produkterna vattenfasta är innehållet som tex kan vara silikonbaserade och innehålla vattenfasta oljor, fetter/vaxer som stöter bort vattnet. 

Vem rekommenderar jag vattenfasta produkter till?

  • Dig som tränar mycket eller har en tendens att svettas lite extra
  • Om du vistas i varmare klimat där luftfuktigheten har en tendens att “förstöra makeupen”
  • Om du ska gifta dig eller har lätt till ögon som tåras
  • Om du har raka fransar som sällan stannar i ett uppböjt läge efter att du böjt dom med en franstång.

Hur tvättar du bort den?

Den ska tvättas bort med en bra rengöring för vattenfasta produkter. Den bör alltså inte gnuggas av med vatten!

Nackdelar?

Att använda vattenfast mascara i längden kan ge en något uttorkande effekt men är du noga med att tex använda ett serum på fransarna eller smörja in dig noggrant är detta inget problem!

High tech Lighter, Nova Make Up Store Pris: 155 Kr 

Den här produkten har funnits med i mitt “bagage”under en lång tid. Det här är en multifunktionell produkt som alltid är bra att ha i väskan! Applicera High Tech Lighter på dina kindben, dekolletage, läppar eller ögonlock som primer eller (ögonskugga) för att få en shimrig bas som håller! De går inte ut med att den är vattenfast men den är rejält vattentålig!

Jag kan varmt rekommendera dig att använda den när du åker utomlands till varmare breddgrader. För ibland är det det ända som sitter! Du kan även blanda ut den med din bas för att få mer lyster!

High tech lighter finns i flera färger och går att hitta i alla Make Up Store butiker samt på kicks.se.

HOPPAS DU HAR FÅTT LITE NY INSPIRATION! TA HAND OM DIG! XO

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU