Det här är Mitt Liv

DELICIOUS SIDE DISH!


Äta gott bör man, annars dör man!

…men det behöver inte betyda att det måste vara ohälsosamt! En side dish some jag gör en gång i veckan just nu sedan semestern är denna smarriga “sommar sallad” ovan som jag åt på en restaurang i Miami. Den är så lätt och den går att ha i kylen ett par dagar så att du kan återanvända den till andra rätter.

Recept:

4 pers

2 dl Qinoua
1 dl Ris 
1 mini burk Majs
1 dl hackad rödpaprika
1 dl Russin
1 dl Jordnötter
Ett par Cocktailtomater
1 dl hackad Salladslök
1 dl hackad Rödlök
1 Rivet Äpple

Salladen kan du spexa till på alla möjliga sätt för att göra den olika: häll tex. curry i riset, mixa salladen med tonfisk, lägg i koriander…listan är lång på vad du kan göra. Ät sedan salladen tillsammans med fisk, kyckling eller en härlig biff!

Smaklig måltid!

/Here´s a tip on a healthy side dish I´m eating at least one time every week right now. I ate it for the first time in a restaurant in Fort lauderdale, Miami. It´s so eazy and you can re use it during the week saving it in your fridgeraider. Hope you like it…Bon Apetite! 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU