Hårvård & Styling

TWISTED BEACH HAIR

RASTLÖS PÅ STRANDEN?

Det här med skandinaviskt spikrakt hår! Är det någon som känner igen det? Att tvinna håret på stranden är en klockren aktivitet när man solar för dig som är beautynörd! Jag har först och främst alltid med mig en Wetbrush så att jag kan borsta igenom håret efter att jag badat. Sen så börjar jag tvinna, låter håret torka och sedan släpper jag ut det jag tvinnat. Vips så får håret fina naturliga vågor och håret ser plötsligt ganska okej ut efter stranden. åh, jag önskar att jag var på playan just nu!

/Twisting your hair can be a great activity if you’re restless at the beach and if you are a beauty nerd like me haha! Make sure to brush your hair gently after the bath & then twist thin portions of your hair. Make it dry in the sun and then release the hair you twisted. Voila, straight hair turned into a hair with natural waves;)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU