INLÄGGET ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE

Vem har inte googlat efter bilder på nyanser av blont hår att inspireras av inför frisörbesöket? Att hitta den perfekta blonda nyansen är inte så lätt men under senaste frisörbesöket blev det jackpott! Här får ni en glimt av nya hårfärgen …

Kalla blonda slingor i blont hår med mörk bottenKalla blonda slingor i blont hår med mörk botten – älskar det!

Att förmedla en hårfärg man vill ha till en frisör är inte alltid det lättaste. Som kund vs professionell frisör pratar man liksom oftast olika språk, tror främst alla frisörer jublar i kör när jag skriver det? Jag ber oftast om nyanser som kallt, vitt, beige, mocha, vanilj, kontraster, latte, taupe osv. Viktigast är att det absoooolut inte blir varmt eller gult. Ni hör ju!

blond page
Igår hittade @watzvictoria på @lykoconcept bland de bästa nyanserna jag haft i håret!!! Är sååå nöjd och ÄLSKAR färgen, slingorna och klipp i kombination! RECEPT är dock så individuellt och funkar olika på olika hår så blir du inspirerad och gillar färgen så spara ner bilden och använd som inspiration vid nästa frisörbesök!

Ett par viktiga favoritprodukter som hjälper mig att bibehålla kvalitén i håret:

1. Olaplex, Bond maintenance | 639 kr på Lyko.se
Gör det den lovar och lite till. Aldrig har jag varit med om ett drygare schampo som får håret att kännas nytvättat i dagar. Drygt, fluffigt, med skum i överflöd, trots den mindre mängden. Det här schampot spelar i en helt annan liga! Funkar på alla hårtyper.

2. Philip B, Thermal Protection Spray | 349 kr på Lyko.se
Ett värmeskydd som hängt med mig i flera år! Viktlös, ger struktur och förhöjer glans och förebygger skadat hår och kluvna hårtoppar. Har en fin ingredienslista med botaniska fuktgivare och dessutom har den en magisk sensuell doft som dröjer kvar. Älskar!

3. Philip B, Detangling toning mist | 210 kr på Lyko.se
Det här är en slags leave-in toner med äppelcidervinäger och essentiella oljor som balanserar pH värdet i håret efter duschen. Den hjälper till att försegla hårets fjällskikt vilket gör håret extra följsamt, lent och glansigt. En favorit!

4. Löwengrip, Silver hair mask | 199 kr på Lyko.se
En ny produkt i min samling som jag använt vid endast två tillfällen men som varit kanon på mitt hår för att korrigera ev gula toner som tillkommit i håret efter ett par veckor efter färgning. Löwengrip har släppt en hel ny serie med “lilaprodukter” men den här masken var den jag behöll i badrummet pga av ett så fint resultat direkt!

5. Bybarb, Silk Pillow Case | 885 kr på Lyko.se
Kan inte sova utan! Sedan jag tappade massa hår efter graviditeten började jag sova med dessa fantastiska sidenörngott. Skonsamt, mjukt och bra för både ett skört hår som för huden! Hatten av för denna smarta uppfinning 🙂

Har du några favoritprodukter till håret? /Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar