Det här är Mitt LivResor

BFF WEEKEND

Under helgen har jag haft besök av mina bästa vänner från skoltiden och så mysigt vi har haft det. Det bästa med våra regelbundna myshelger är att vi verkligen installerar oss hos en person, sätter på oss mysbyxorna och sedan umgås fullt ut. Den här gången var vi hemma hos mig. Fredagen tog vi det lugnt. Vi skrattar, disskuterar, håller djupa samtal, lagar fruktansvärt god mat och dricker gott! Oslagbart!

Under lördagen bestämde vi oss även för att besöka Centralbadet i Sthlm där ingen utav oss tidigare har varit. Där bubblade vi, tog behandlingar (Ayuvedamassagen var super) och åt god hälsosam mat. Helt ok Spa men vi tyckte alla att det var lite små sunkigt…det behövs verkligen renoveras. Däremot var behandlingarna och maten fantastisk! Ett tips däremot: Om du har möjlighet, så rekommenderar jag inte att vara där en helg då det var så mycket folk och därav högljudvolym i alla poolerna. Fanns ingen som respekterade ‘Tystnad gäller’-skyltarna vilket är lite A och O när det kommer till Spa. Låter som en gammal kärring kanske men det var verkligen super irriterande.

Lördagen fortsatte med en hemmakväll i matens och spåkortenstecken. Två stora intressen hos mig som ni kanske inte visste. 🙂 Vi testade på en meditationsövning först och efter det var det en utav oss som spådde oss allihop. Det hände många speciella saker under timmarna i lördags och en del saker är alldeles för personliga för att ta här men det är så häftigt när man får en bekräftelse på det man inte kan se eller ta på. Jag har en hel del besök från andra sidan i min och min sambos lägenhet och i lördags förde vi över en utav männen jag haft “problem” med. Hoppas så innerligt att det lugnar ner sig nu!

Söndagen avslutade vi tillsammans på stans bästa brunch ställe. BERNS! Jag älskar Brunchen på Berns! Se till att boka i tid bara då det är ca en månads väntetid!

Sammanfattningsvis var helgen magisk som alltid tillsammans med mina pinglor!

Ops, blev visst en hel uppsats idag! Ni vet att jag vill dela allt med er;) Haha hörs i morgon

 

Lämna en kommentar