Läppar

LIPSTICK COVEN KAT VON D

      
The lipstick can be found at Sephora! [click]

Jag älskar denna färg till dötts. På nagellack, på läppstift, i klädväg, blommor…allt! Vet ni att jag t.o.m har ett Nagellack från Make Up Store döpt efter mig i denna färg? Det är sant! Det heter Lina;)

Igår testade jag för första gången ett läppstift från Kat Von D som heter Coven [klick] älskar färgen men konsistensen var inte min favorit om jag ska vara ärlig. Stiftet var ganska torrt och jag behövde applicera det flera gånger för att få det jämt. Kul färg men ingen produkt jag skulle ha i väskan tror jag. Däremot är färgen så svår att hitta så kommer definitivt använda den lite då och då!

Ska däremot testa Kat Von D´s shading palett och foundation så fort jag kommer hem. Har velat testa dom så länge! Looking forward!

/I will love this color until the day I die!  Love products that have this shade, nail polishes, lipsticks, clothes, flowers … everything that has it! Do you know that I even have a Nail polish from Make Up Store named after me in this color? It’s true! The name is Lina and can be found in their store´s;)

Yesterday I tested for the first time a lipstick from Kat Von D called Coven. Loved the color but the texture was not my favorite if I’ll be honest. The diocese was rather dry and I had to reaply it several times to get it even. Fun color but not a product that I would use daily. However, the color is so hard to find so I will definitely use it now and then!

I will be testing Kat Von D’s shading palette and foundation as soon as I get home. Have wanted to try them for so long! Looking forward to it!

Lämna en kommentar