Hårvård & Styling

NEW HAIR COLOR

NEW HAIR COLOR

NEW HAIR COLOR

NEW HAIR COLOR

iMG_7834

I och med att jag hänger på Bangerhead Studio i jobbet så ofta ska jag testa att fixa håret här ett tag. Så läskigt att byta frisör efter så många år då jag har varit såååå nöjd. Mitt hår tar sådan tid att vänja sig vid också. Man måste göra det ett par gånger för att hitta rätta “knickset” som frisör. Det blir nämligen såååå varmt och självklart vill jag ha det kallt. Det var ganska varm belysning på salongen men “After” bilderna ovan speglar slutresultatet på färgen ganska bra. Super nöjd!

What´s up med 30-tals frisyren? Jo, jag och frisören blev så till oss och lät kreativiteten flöda då vi båda hade tid efteråt. Sådana där vågor skulle jag aldrig få till själv haha. Det var många blickar på tunnelbanan hem…lite överfixad för en vanlig vardag:) Sånt som händer!;)


Because of my work I´m hanging around Bangerhead Studio veeery often so I decided to fix my hair here for a while. So scary to change hairdresser after so many years (because I´ve been so satisfied). My hair takes such a time to get used too though. You have to do it a few times to find the right colors for it as a hairdresser. It get’s sooooo warm in the tones and obviously I want it cold. It was quite a warm lighting at the salon but the “After” images above reflects the end result on the color pretty good. Super satisfied!

What’s up with 30s hairstyle? Well, me and the hairdresser got so much energy and we let our creativity flow when we both had time afterwards. Such waves, I would never be able to create myself haha. There were many looks on the subway home … a little over fixed for an ordinary weekday maybe 🙂 What ever, it´s fun!;)


 

Lämna en kommentar