Läppar

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Lipstick


Color Riche La Palette

Color Riche La Palette

Color Riche La Palette

Color Riche La Palette

color RiChe la paletTe

Palette tips igen! Jag står för att jag är super nördig när det kommer till paletter. Jag älskar att ha massor av varianter i samma produkt! Color Riche La Palette Lips från L’Oréal Paris kommer i två olika färgskalor (Rouge & Nude) och jag har haft dom i frilans väskan ett par veckor nu och testat runt dom! Hur fina som helst. De blir härligt glansiga i början och sjunker sedan in en del och lämnar en super fin grundfärg som sitter i ett bra tag om du inte hinner bättra på.

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Lips lanserades (v. 7) och finns nu att få tag i för 229 SEK styck!

(Nagellacket på bilden heter 668 Bleu Royal och är också en vårnyhet från Loreal)Palette tips again! I know I’m a super nerd when it comes to palettes, but I love to have lots of variations within the same product! Color Riche La Palette Lipstick from L’Oréal Paris comes in two different colors and I’ve had them in my freelance bag a couple of weeks now and really tested around with them! How neat are they!? They look a little bit glossy in the beginning and after awhile it leaves a super nice base color if you don’t have time to touch it up again.

L’Oreal Paris Color Riche La Palette Lips is now available in stores for 229 SEK each!

(The nailpolish on the picture, 668 Bleu Royal, is also a new spring product from Loreal)

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar