image2

Nu är jag på väg till Oslo för massa roligheter! Ikväll ska jag och pojkvännen (som äntligen flyttat hit!!) hem till några utav våra bästa vänner. Sedan blir det en Master Class med Makeup by Mario (Kim Kardashians Makeup Artist ) på lördagen! Får förhoppningsvis massor av nya insider tips på olika tekniker han använder. Tyvärr vet jag att det är fotoförbud under hela kursen så vet inte hur mycket jag kommer kunna visa er.  Sedan till det näst bästa…Alex Sushi! Jag ska återigen få äta på restaurang Alex Sushi. Bland det bästa jag ätit någonsin! Som ni hör har jag helgen full, haha. Vi hörs igen på måndag…då får jag skvallra om allt från helgen! Puss på er!


Now I’m on the way to Oslo for lots of fun stuff! Tonight me and my boyfriend (who finally moved here !!) visiting some of our best friends. Tomorrow I will attend a Master Class with Makeup by Mario, Kim Kardashian Makeup Artist! Hopefully I will get a lot of new insider tips on the different techniques he uses. Unfortunately, I know that photography is prohibited during the entire course, so do not know how much I will be able to show you. I will try to get some sneak peeks for you though;) Then the next best thing … Alex Sushi! I will once again get to eat at the restaurant Alex Sushi. Among the best I’ve ever eaten! As you can hear, I have a buzy weekend ahead. I will get back to you on Monday with a  lot of gossip from the weekend! Kisses to you!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar