Penslar & Verktyg

Beauty blender | Jag gav den en andra chans och…

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

beauty bLender

Ja, det här med Beauty Blenders som är så populära att jobba med i bland annat Usa. Använder du dig utav det?

Vad är en beautyblender? Detta är alltså en ägg-formad svamp som är gjord för att applicera foundation, contouring eller tex puder. Jag ska vara ärlig. Ratade dessa hundra gånger om när de blev vanliga på den svenska marknaden. Testade någon gång och tyckte de var ohygieniskt, klumpigt och onödigt.

Jag har gjort en helomvändning! Jag gav det en chans efter att jag var på Mario’s utbildning (Kardashians Mua) och har använt Beauty Blenders ganska regelbundet för att vänja mig vid tekniken sedan dess. Använder den inte jämt men ofta då det ska vara hållbara baser. Basen sitter nämligen som berget! Mario berättade blanda annat att han brukar sminka Kim kvällen innan ibland då han inte har möjlighet att sminka henne dagen efter. Basen ser exakt likadan ut som kvällen innan.  Nu jobbar han ju med lager på lager teknik också men största delen gör han med en Beauty Blender.

Men är det hygieniskt då? Man får tvätta ur den ett par gånger innan den känns ok med diskmedel vanligtvis men nu har jag i stället rengjort mina med hjälp utav deras cleanser och då känns de helt ok att använda igen! Men ni vet ju hur svampar är…de ska ju “egentligen” kastas efter varje användning. 😉

Pris: Mellan 159-199 Kr och finns på bland annat Bangerhead!*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar