ABH Eyeshadows

ABH Eyeshadows

ABH Eyeshadows

ABH Eyeshadows

ABH Eyeshadows

ABH Eyeshadows      
Hemkommen från Umeå med lite ny energi. Detta var sista Matrix visningen för i vår då jag har varit runt hela April (de sista bilderna kommer i morgon)!  Det har varit sjukt kul men nu är det dags att byta ut visningarna mot massor av bröllop varje helg i stället. Är så peppad då jag ska åka runt en hel del! Tills dess…här kommer min makeup jag hade på mig i Torsdags! Testade lite nya Anastasia Beverly Hills ögonskuggor (ABH Eyeshadows). Älskar dom och de gör mina kunder också!!


Returned from Umeå yesterday with some new energy. This was the last Matrix show for this spring when I have been working with them every weekend during whole April (the last pictures will be posted tomorrow)! It has been so much fun but now it is time to replace the shows for lots of weddings every weekend instead. Is so thrilled when I’ll be traveling around a lot! Until then … here comes my makeup I was wearing last Thursday! Tested some new Anastasia Beverly Hills Eye shadows (ABH Eyeshadows). I Love them and my clients to!!


GEt tHE LOOK 4

Bas / Base
02 CC Cream Phytomer
Concealer Light 18 Kat Vond D
Naked skin Foundation Medium/Light Urban Decay
Pressed mineral powder girl from Ipanema Colorescience
Bliss Shimmer cream Blush Sigma

Ögon / Eyes
ABH Eyeshadows Surface of the sun, Sateen, Gleam &  Buon Fresco + Illuminator Starlight Anastasia Beverly Hills
Eyeshadow Twilight Makeupgeek
Eyepencil Chocolate Cheesecake Make Up Store
61 Dark brown inliner + Black Isadora

Fransar / Eye lashes
Single lashes Linda Hallberg Edition from Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Taupe & Duo shadow Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Posie Balm benefit

Naglar / Nails
All decked out Cuccio

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. Kicki stenberg Reply

  Hej Lina
  Vad fina färger på ögon skuggorna. Var kan man köpa dessa? (kollade sephoria, och det fanns inte ?) Du måste höra av dig om du kommer upp till Luleå /piteå någon gång. Behöver din hjälp med ögon brynen igen ? är så grymt nöjd sen du fixade dom till mig på salongen kram Kicki

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   Hej Kicki! Taack! Det går endast att köpa i Usa (och ev i andra sephora\’s utomlands) men man kan beställa från hennes hemsida! <3 Så klart jag gör! Hör av mig på momangen i så fall;) Så glad att du blev nöjd!! Kram

Skriv en kommentar