Det här är Mitt Liv

Time for Vacation!

time for vacation
Top from Bik Bok

I fredags var det äntligen dags att gå på lite semester. Först blir det en vecka i  min hemstad Oskarshamn, sedan blir det en vecka i Palma och sen avslutar jag med att flytta till Kungsholmen! Ni vet ju hur jag är däremot…jag kommer lägga in lite inlägg ändå men det kanske blir något färre inlägg än vanligt fram till andra veckan i augusti. Jag ska ju som sagt flytta mitt i allt ihop också och då kommer det nog bli något rörigt att hålla koll på alla sminkgrejer hemma. <3 Kan inte vänta tills jag får visa er lite glimtar av lägenheten…den är så fin!! Ha en fin start på veckan nu finisar! Kram Lina


Last Friday it was finally time for vacation. First, I will be staying in my home town Oskarshamn, then I will travel down to Palma and then I will spend some time in Stockholm when I´m going to move into a new apartment at Kungsholmen! But You guys know me by now… I will probably continue to post on my blog anyway…but of course it will be less posts and definetelly less regulary until the second week in August. I will, as I mentioned above, move to the center of Sthlm so it will probably be somewhat messy to keep track of all my cosmetic stuff at home. <3 Can’t wait until I can show you some glimpses of the apartment … it’s so nice !! Have a nice start on the week now besties! Hugs Lina

Lämna en kommentar